Site icon Hallocy

Ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής 23/02 για όλα τα ζώδια

Κριός

Αισιόδοξοι θα είστε εσείς που αναζητάτε νέα εργασία ή θέλετε να επεκτείνετε τα επιχειρηματικά σας βήματα. Δεν θα περιορίσετε τις βλέψεις σας, θα οραματιστείτε, θα οργανώσετε τις προσπάθειες σας, θα είστε σε θέση να αναλάβετε τα απαιτούμενα ρίσκα. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις συζητήσεις και στις συνομιλίες σας, ίσως να ακουστούν κάποια αρνητικά σχόλια, ή να υπάρξει ασυνεννοησία. Τα λόγια σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και όχι παρορμητικά, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε διπλωματικά, κρατήστε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας. Εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, η κοινωνικότητα σας θα σας ανοίξει διόδους νέων γνωριμιών. Σε κοινωνικό επίπεδο θα διευρύνετε τον κύκλο σας, τα πρόσωπα που θα σας συστήσουν θα συμβάλουν τόσο στην ευδιαθεσία και την τόνωση σας, όσο και στην περεταίρω επαγγελματική σας εξέλιξη.

Ταύρος
Άστατη και ανήσυχη θα είναι η στάση σας, ανισορροπία θα υπάρξει στις διαθέσεις σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες επαναστατικές τάσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα σήμερα προσοχή στις συζητήσεις σας, τα λόγια σας ίσως να είναι κάπως επιθετικά ή εριστικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις ρήξεις. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις, μη κουράσετε την σκέψη σας με ανούσιες αμφισβητήσεις. Για τους άνεργους ή εσάς που θέλετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας δημιουργήσει ενθουσιασμό, ενδεχομένως να μπείτε σε σκέψεις, προσοχή στις παρορμητικές απαντήσεις. Αλλάξτε το κατεστημένο σας, οι επαφές και οι συνεργασίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας δυσκολεύουν ή σας στρεσάρουν.

Δίδυμος
Παίρνετε τα πάνω σας, βγαίνετε από καταστάσεις αδράνειας, βάζετε στόχο να την κυνηγήσετε την τύχη σας. Καταφθάνει νέο επαγγελματικό άνοιγμα, έρχεται τυχερή πρόταση που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε μπροστά και να βελτιωθείτε, δεν αποκλείεται να δοθεί δυνατότητα οικονομικής ανόδου. Σας παροτρύνω να φανείτε θετικοί, οι καινούργιες ευκαιρίες θα δώσουν ώθηση στην επαγγελματική σας πορεία. Κοινωνική και ομιλητική θα είναι η στάση σας, δεν θα απορρίψετε καλέσματα ούτε θα κλειστείτε στον εαυτό σας, ωστόσο συναισθηματικά ίσως να υπάρξει ένα είδος δυσανασχέτησης ή νευρικότητας, θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας πιέζουν. Δραστήρια και γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε συναντήσεις με πρόσωπα φιλικά αλλά και οικογενειακά, θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές.

Καρκίνος
Προσοχή στους εσωτερικούς διχασμούς, προσπαθήστε να αποφασίσετε και να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και ποιοι είναι οι στόχοι σας. Η υπομονή σας ενδεχομένως να είναι κάπως περιορισμένη, θα εναντιωθείτε σε ότι σας καθιστά στάσιμους ή δημιουργεί κόμπους στην ψυχολογία σας. Ο αυθορμητισμός σας θα σας βοηθήσει να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τις ανάγκες σας, αποφασιστική θα είναι η στάση σας, ωστόσο στα εμπόδια και στους φραγμούς θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά και όχι νευρικά ή παρορμητικά. Ανάγκη σας θα είναι να δημιουργήσετε βάσεις για ξεκίνημα μιας άλλου είδους ζωής επαγγελματικής και προσωπικής. Εσείς οι πιεσμένοι που νιώθετε ασφυκτικές τις συνθήκες της καθημερινότητας σας θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε το κλίμα. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον οι συζητήσεις σας θα έχουν βάθος και αξία, μιλήστε με σοβαρότητα.

Λέων
Ανανέωση και ποικιλία θα αναζητήσετε, σήμερα θα προσεγγίσετε σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Σε θέματα επαγγελματικά και εργασιακά ίσως να μην έχετε τη διάθεση να τρέξετε τις υποθέσεις σας, τις υποχρεώσεις σας ενδεχομένως να μην είστε σε θέση θα τις διεκπεραιώσετε, δεν αποκλείεται να αναβάλετε. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, περιορίζετε συναισθηματικές εξαρτήσεις, θα ακολουθήσετε ένα πιο ανέμελο τρόπο ζωής. Η απόφαση σας να επιδοθείτε σε μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, ίσως και αθλητική, θα τονώσει τη σωματική σας κατάσταση αλλά και την ψυχολογική. Έρχονται κοινωνικά ανοίγματα, δεν αποκλείεται να σας δοθεί η ευκαιρία να κινηθείτε σε έναν καινούργιο χώρο, θα γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Κάποιοι από εσάς θα διαφοροποιήσετε τις συνήθειες σας, αποκτάτε καινούργιες δραστηριότητες και χόμπι.

Παρθένος
Σήμερα στις επαφές σας ενδεχομένως να υπάρξουν επικοινωνιακά σκαμπανεβάσματα, σε περίπτωση που η σκέψη σας είναι άστατη προσπαθήστε να ευθυγραμμίσετε επιθυμίες και ανάγκες. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, δεν θα λείψουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Σήμερα στην ψυχολογία σας δε θα υπάρξει σταθερότητα, θα έχετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, φανείτε δεκτικοί σε κοινωνικές παρέες και φιλικές συναναστροφές. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις δώστε χρόνο στα γεγονότα, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις αλλά καταφθάνει θετική έκβαση. Αξιοποιήστε την υποστήριξη που θα σας προσφέρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η στάση που θα κρατήσει απέναντι σας θα είναι ειλικρινής, αποφύγετε τις καχύποπτες σκέψεις.

Ζυγός
Επικοινωνιακή και συνεργάσιμη θα είναι η στάση σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ομιλητικότητα και διάθεση για βελτίωση, στόχο βάζετε να βγείτε από τη στασιμότητα, να βάλετε ποικιλία στη ζωή σας. Υπόσχεση που θα σας δώσει πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να τονώσει την αισιοδοξία σας, ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Σήμερα ναι μεν θα είστε αυθόρμητοι ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε να φανείτε αδιάκριτοι, πολύ καλά θα κάνετε και θα εκφράσετε ελεύθερα τις απόψεις σας, όμως καλό θα είναι στην κριτική που θα ασκήσετε ή στα σχόλια σας να θέσετε κάποια όρια. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, ένας αποκαλυπτικός διάλογος με συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτεί σημαδιακός, οι πληροφορίες που θα λάβετε θα είναι κατατοπιστικές θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τη σκέψη σας.

Σκορπιός
Εσείς που τον τελευταίο καιρό είσαστε κάπως απόμακροι και συναισθηματικά κλειστοί τώρα θα ανοιχτείτε και θα συζητήσετε, θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε. Η σκέψη σας θα είναι αναλυτική, προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε σε συγκεκριμένους στόχους. Σε συνθήκες πίεσης ή αντιλογίας προσοχή στα ξεσπάσματα, καλό θα είναι να μην υπάρξει συσσώρευση απωθημένων, κινηθείτε με εγκράτεια και αυτοσυγκράτηση αποφεύγοντας τις λεκτικές κόντρες. Προτιμήστε τα λόγια σας να είναι ουσιαστικά και άμεσα, αν θέλετε να περάσετε σε προτάσεις θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να τις εκφράσετε. Θα υπάρξει ευκαιρία νέας επαγγελματικής συνεργασίας, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις θα σας βγει σε καλό. Σε θέματα προσωπικά και οικογενειακά εστιάστε στον τρόπο επίλυσης, καλό θα είναι να είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς, μην αφήσετε τις αρνητικές καταστάσεις να διαιωνίζονται.

Τοξότης
Σήμερα θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως κινητικοί και δραστήριοι, ωστόσο οι επιλογές σας δε θα πρέπει να είναι παρορμητικές, αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό ίσως να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες πράξεις. Ενδεχομένως τα λόγια σας να μην είναι σκεπτόμενα, αποφύγετε συζητήσεις για θέματα σοβαρά που θα μπορούν να επηρεάσουν το παρόν και το μέλλον σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην πάρετε αποφάσεις για θέματα ριζικών αλλαγές. Χειριστείτε με ωριμότητα τα οικονομικά σας, μη σκορπίσετε τα έσοδα σας. Προβείτε στην εξόφληση λογαριασμών, δείξτε ενδιαφέρον στα επενδυτικά ενδεχόμενα, εστιάσετε στην εξασφάλιση των ήδη κερδισμένων. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις συζητήσεις με ανωτέρους ή με πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας, καλό θα είναι τις απόψεις σας να τις εκφράσετε με επιχειρήματα, στοχεύσετε στην ισορροπημένη επικοινωνία.

Αιγόκερως
Θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις και ασφυκτικές συνθήκες, ωστόσο οι ενέργειες σας ενδεχομένως να είναι σπασμωδικές, καλό θα είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από απωθημένα και εξάρσεις. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τις αιτίες των ψυχολογικών σας συμπλεγμάτων, δώστε εξηγήσεις και λύσεις. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες. Στον οικογενειακό σας τομέα προσπαθήστε να βρείτε δίοδο συνεννόησης με συγγενικό πρόσωπο μεγαλύτερης από εσάς ηλικίας, αν δεν γίνουν από πλευρά σας κάποιες συγκεκριμένες υποχωρήσεις τότε το αποτέλεσμα δε θα είναι άμεσο, αποφύγετε τις προστριβές. Σε καταστάσεις που υπάρχουν διαφωνίες καλό θα είναι να μην παρατεντώσετε το σκοινί. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε συγκατάβαση, περιορίστε τις αιχμηρές κουβέντες.

Υδροχόος
Ενδεχομένως να γίνει κάπως άστατη η συμπεριφορά σας, ίσως να προκύψουν διλλήματα και αμφισβητήσεις, δεν αποκλείεται να αμφιβάλετε και να απορρίψετε. Είναι πολύ πιθανόν να πάρετε απόφαση να αλλάξετε οπτική και συναισθηματική τοποθέτηση, σε άτομα που ήδη δώσατε μια δεύτερη ευκαιρία τώρα η στάση σας θα είναι αυστηρή και καθετή. Κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε, ενθουσιασμό θα νιώσετε για τα νέα ανοίγματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τερματίσετε μακροχρόνιες αρνητικές υποθέσεις, ίσως να φρενάρετε συνεργασίες που πλέον δε σας ικανοποιούν. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι. Θα υπάρξουν ευχάριστες γνωριμίες που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, προτίμηση θα δείξετε στις συναναστροφές με άτομα όμοιων πεποιθήσεων ή απόψεων.

Ιχθύς
Δεν θα είναι κλειστή η μέρα σας, θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις, η διάθεση σας θα είναι δραστήρια και επικοινωνιακή, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν καινούργια ενδεχόμενα. Η ανάγκη σας για ηρεμία και ξεγνοιασιά θα δώσει ώθηση στις ενέργειες σας, θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάποια συγκεκριμένα θέματα κυρίως υγείας και ψυχικής ισορροπίας. Τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία και σας ωθούν σε ανισόρροπες πράξεις ή επιλογές. Τη σταθερότητα και την αρμονία θα αναζητήσετε και επειδή οι πράξεις σας θα είναι ανάλογες με τις προσωπικές σας ανάγκες, γι αυτό θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τις αρνητικές συνθήκες. Κοινωνικές συναντήσεις θα σας αναζωογονήσουν, ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση σας.

Exit mobile version