Κυριακή, 23 Ιανουαρίου

MasterChef: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στην κάμερα! Για ποιο λόγο τσακωνόντουσαν δυο κριτές;

Αν ο Χριστόφορος Πέσκιας ήταν κριτής στο MasterChef, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα έκανε πολύ δύσκολη την ζωή των παικτών.

Ο διάσημος και βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ έκανε μία guest εμφάνιση στο Master Chef και ήταν ο πιο αυστηρός από όλους.

Αρχικά ο Χριστόφορος Πέσκιας βρήκε πολύ απλή την δοκιμασία των παικτών, οι οποίοι έπρεπε να δημιουργήσουν και να μαγειρέψουν μέσα σε 1μιση ώρα ένα ολόκληρο μενού και ζήτησε από τον Πάνο Ιωαννίδη να τους δυσκολέψει κι άλλο.

Ετσι οι αρχηγοί των δύο ομάδων έπρεπε να κλέψουν δύο προϊόντα από την άλλη ομάδα και να τα προσθέσουν στο μενού τους.

Ο Χριστόφορος Πέσκιας αφού προειδοποίησε τους παίκτες πως περιμένει από αυτούς να κάνουν το καλύτερο δυνατό, καθώς πήγε εκεί νηστικός, άρχισε να τριγυρνά γύρω από τους πάγκους των δύο ομάδων και να κάνει παρατηρήσεις.

Κάνοντας παρατηρήσεις στην κόκκινη ομάδα για το κρέας και το ψάρι, ο ίδιος είπε στον κριτή Πάνο Ιωαννίδη πως αυτό που βλέπει δεν του αρέσει και άρα δεν θα του αρέσει και γευστικά.

Ο ίδιος μάλιστα έστησε και ένα μικρό χιουμοριστικό καβγαδάκι με τον δεύτερο guest και έναν από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες σεφ, Αλέξανδρο Τσιοτίνη, αποκαλώντας τον χοντρούλη on camera.

«Άντε, πεινάσαμε… Χοντρούλη, εσύ πείνασες» είπε ο Πέσκιας στον Τσιοτίνη παίρνοντας την επική απάνταση «Όχι λαχανοντολμά μου». Ο διάλογος φυσικά και έκανε τον Πάνο Ιωαννίδη να βάλει τα γέλια…

Πάντως ο Χριστόφορος Πέσκιας δεν σταμάτησε εκεί, καθώς όταν ήρθε η ώρα να δοκιμάσει τα πιάτα της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας ήταν πάλι πολύ αυστηρός.

Για ένα πιάτο της μπλε ομάδας, ο ίδιος ανέφερε όχι μόνο πως δεν του αρέσει καθόλου το στήσιμο, αλλά έτσι όπως το βλέπει δεν θέλει ούτε και να το φάει.

«Το ψάρι είναι στεγνό, δεν ταιριάζει τίποτα με τίποτα, το κρεμμύδι είναι εντελώς ωμό», ανέφερε ο Χριστόφορος Πέσκιας με τους Αλέξανδρο Τσιοτίνη να συμπληρώνει πως αν ήταν σε ένα εστιατόριο, ο ίδιος θα γύριζε πίσω αυτό το πιάτο.

Πάντως από το τρέιλερ φαίνεται πως και οι τρεις κριτές ήταν πολλοί αυστηροί και στην βαθμολογία τους, καθώς όπως αποκαλύπτεται έβαλαν σε ένα πιάτο και οι τρεις από…. ένα βαθμό ο καθένας.

«Αυτή είναι η μικρότερη βαθμολογία στην ιστορία του MasterChef σε εξωτερική δοκιμασία», φαίνεται να λέει ο Πάνος Ιωαννίδης στο τρέιλερ του επεισοδίου της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης