Κυριακή, 23 Ιανουαρίου

Ηλίας Βρεττός: «Επιτυχημένο το πρώτο χειρουργείο, παίρνουμε δύναμη για το επόμενο», λέει ο μάνατζέρ του

Χειρουργήθηκε στον μηρό και τον βραχίονα – Δεν υπήρξε αιμορραγία – Τη Δευτέρα το επόμενη χειρουργείο στη λεκάνη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη χειρουργική επέμβαση στον μηρό και τον βραχίονα, στην οποία υποβλήθηκε ο Ηλίας Βρεττός, στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου νοσηλεύεται μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε τη Δευτέρα. «Ολοκληρώθηκε η πρώτη επέμβαση στο μηρό και στο βραχίονα .

Ευτυχώς πήγαν όλα πολύ καλά και δεν υπήρχε καμία αιμορραγία.Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Πρέβεζας που είναι ο ηγέτης αυτού του εγχειρήματος ότι πήγαν όλα πολύ καλά και παίρνουμε δύναμη για το δεύτερο χειρουργείο που θα γίνει στη λεκάνη τη Δευτέρα.

Το πρωί πριν μπει στο χειρουργείο ο Ηλίας ήταν πολύ αισιόδοξος και τώρα δικαιώνεται», ανέφερε στο protothema.gr ο μάνατζερ του τραγουδιστή, Λουκάς Καραγιάννης. «Το χειρουργείο ξεκίνησε 13.45 και τελείωσε πριν από λίγο δηλαδή κράτησε δυο ώρες περίπου. Ο μηρούς ήταν πιο δύσκολος και από τη στιγμή που μας είπαν ότι πήγε πολύ καλά ο μηρός ήμασταν πολύ αισιόδοξοι για το βραχίονα», πρόσθεσε ο κ. Καραγιάνης. «Όταν ο Ηλίας είδε κάποια βίντεο να παίζει στη τηλεόραση από κάμερες ασφαλείας , ο Ηλίας το θυμήθηκε το αμάξι το αναγνώρισε αλλά από εκεί και πέρα ας κάνει τη δουλειά της η αστυνομία», κατέληξε.

 

Διαβάστε επίσης