Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Βικτόρια Μπέκαμ: Με σπασμένο πόδι, πατερίτσες και… γοβάκι!

Πάντως απέδειξε ότι δεν θα επιτρέψει σε ένα σπασμένο πόδι να της χαλάσει το στάτους της fashionista, καθώς στο άλλο φόρεσε το γοβάκι της

Με μία όχι τόσο κομψή μπότα για ένα fashion icon και σχεδιάστρια μόδας, αλλά με μία αντίστοιχη ποδοκνημικής εμφανίστηκε η Βικτόρια, η οποία υπέστη κάταγμα στο αριστερό της πόδι ενώ έκανε σκι με την οικογένειά της στον Καναδά.

Σε φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το πρώην Spice Girl εμφανίζεται με πατερίτσες και με την ειδική ορθοπεδική μπότα την ώρα που φεύγει από το Guildhall του Λονδίνου, σήμερα της Παρασκευής.

Η Βικτόρια Μπέκαμ πάντως απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι δεν θα επιτρέψει σε ένα σπασμένο πόδι να της χαλάσει το στάτους της fashionista, καθώς το υπόλοιπο total black outfit, αποτελούμενο από ζιβάγκο και μαύρ παντελόνι, συνόδευσε με ένα κομψό γοβάκι στο άλλο πόδι.

Παρά τον τραυματισμό της, η Βικτόρια έδειχνε το ίδιο πολυάσχολη όπως και τις άλλες μέρες. Ενώ δεν  έχει γίνει γνωστός ο λόγος που επισκέφθηκε το Guildhall, το γοτθικό κτίριο συχνά φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις .

Διαβάστε επίσης