Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου

Πλούσιοι γονείς έκαναν τους νεκρούς για να συλληφθεί ο γιος τους που ήθελε να τους σκοτώσει

Ένας 22χρονος άντρας από το Σότσι της Ρωσίας συνελήφθη επειδή σχεδίαζε την δολοφονία του πατέρα, της μητέρας και της 10χρονης αδερφής του. Φυσικά, για τον σκοπό αυτό είχε προσλάβει έναν πληρωμένο δολοφόνο. Γιατί να το κάνει αυτό κάποιος στην οικογένειά του; Επειδή οι γονείς του ήταν πλούσιοι και δεν ήθελε να περιμένει άλλο για να πάρει την κληρονομιά. Ωστόσο, ο εκτελεστής που είχε προσλάβει ήταν στην πραγματικότητα μυστικός αστυνομικός, οπότε το σατανικό του σχέδιο απέτυχε. Οι γονείς συνεργάστηκαν με την αστυνομία και προσποιήθηκαν τους θανάτους τους για να συλλάβουν τον γιο τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Metro, ο 22χρονος έδωσε στον εκτελεστή όλες τις λεπτομέρειες για το που και πως θα πρέπει να σκοτώσει την οικογένειά του. Μάλιστα, είχε ζωγραφίσει και έναν χάρτη με το που υπήρχαν κάμερες ασφαλείας και πως να αποφύγει τα σκυλιά. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ψεύτικο αίμα για να κάνουν τον 22χρονο να πιστέψει ότι οι γονείς του δολοφονήθηκαν άγρια.

Οι γονείς ήταν συντετριμμένοι όταν πληροφορήθηκαν τα σχέδια του γιους, αλλά δέχτηκαν να συνεργαστούν με την αστυνομία. Ο «εκτελεστής» συναντήθηκε με τον νεαρό για να του δείξει τις φωτογραφίες των δολοφονημένων γονιών του. Ο νεαρός ένιωσε αμέσως ικανοποιημένος και ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και υποσχέθηκε στον εκτελεστή ότι θα τον πληρώσει μόλις πάρει την κληρονομιά.

Προς έκπληξή του λίγο αργότερα τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Η αστυνομία του Κρασνοντάρ ανακοίνωσε ότι ο 22χρονος ομολόγησε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχειρούσε να σκοτώσει τους γονείς του. «Ήθελε να ξεφορτωθεί τους γονείς του επειδή δεν του έδιναν χρήματα. Πριν προσλάβει εκτελεστή είχε προσπαθήσει 2 φορές να σκοτώσει την οικογένειά του. Είχε ψάξει στο διαδίκτυο πως να κάνει δολοφονίες. Την πρώτη φορά έβαλε χάπια στον βραστήρα για να δηλητηριάσει τους γονείς του, αλλά ο πατέρας του κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Μετά, έσπασε το θερμόμετρο στο αυτοκίνητο των γονιών του για να δηλητηριαστούν από υδράργυρο, αλλά και πάλι απέτυχε», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γονείς ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο γιος τους ήθελε να τους σκοτώσει.

«Το σχεδίαζα πολλούς μήνες. Έχω τελειώσει μαζί τους, δεν με καταλαβαίνουν και γι’ αυτό αποφάσισα να προσλάβω έναν δολοφόνο για να τους σκοτώσει», ανέφερε ο 22χρονος.

 

Διαβάστε επίσης