Τετάρτη, 17 Αυγούστου

MasterChef: Κόλαφος η Γωγώ κατά Τζώρτζη! «Μου έδωσε το χέρι του και ήθελα να του το κόψω»

«Το ζήτημα πλέον είναι καθαρά προσωπικό και στόχος μου είναι να βγάλω τον Τζώρτζη από τον διαγωνισμό όπως του αξίζει».

Η Γωγώ Κωστάκη επέστρεψε στο MasterChef μετά τη χθεσινή ψηφοφορία και μπήκε πεισμωμένη να πετάξει εκτός διαγωνισμού τον Τζώρτζη Παπανικολάου.

Αυτό, άλλωστε, το δήλωσε και στην κάμερα, ενώ χαρακτηριστική είναι και η σκηνή που οι δυο τους κάθονται δίπλα δίπλα και περίμεναν να δουν τον τρίτο υποψήφιο.

«Όταν ο Τζώρτζης έρχεται και μου δίνει το χέρι του γιατί είμαστε και οι δύο προτεινόμενοι σκέφτομαι “εντάξει, μας δουλεύεις τώρα”. Πλέον δεν υπάρχουν τυπικότητες σε αυτό το σημείο που είμαστε… Και όπως ακριβώς την ώρα που μπήκα ξανά στον διαγωνισμό και μου έδωσε το χέρι του και ήθελα να του το κόψω, έτσι και τώρα μου δίνει το χέρι του και θέλω ξανά το ίδιο. Το ζήτημα πλέον είναι καθαρά προσωπικό… Και στόχος μου είναι να βγάλω τον Τζώρτζη από τον διαγωνισμό όπως του αξίζει», είπε η Γωγώ.

Έξαλλοι έγιναν με την Μάγκυ Ταμπακάκη! «Δεν λειτουργεί έτσι μια μάνα…» «Η αμήχανη χειραψία της Γωγούς ήταν λίγο απαθής. Εγώ σαν Τζώρτζης δεν έχω αλλάξει τη στάση μου ούτε στο σπίτι ούτε στην κουζίνα. Πιστεύω ότι η Γωγώ το έχει δει λίγο πιο ατομικό το επίπεδο, δεν ήταν έτσι. Είναι λίγο εγωιστικό αυτό, αλλά εγώ συνεχίζω να δείξω ποιος πραγματικά είμαι και σίγουρα η προσωπικότητα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη μαγειρική», είπε ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Διαβάστε επίσης