Site icon Hallocy

Σκάνδαλο στο Power Of Love: Παίκτρια φαβορί πρωταγωνιστεί σε σκληρή ερωτική ταινία!!!

Μία απίστευτη αποκάλυψη έρχεται στο φως από το Youweekly.gr και το Dimis Blog…

Η αποκάλυψη αυτή αφορά το πολυσυζητημένο παιχνίδι αγάπης του ΣΚΑΙ, το Power Of Love, στο οποίο έχουν μπει άντρες και γυναίκες για να ψάξουν το ταίρι τους!

Μία από τις παίκτριες που έχει συζητηθεί πολύ μέσα στο παιχνίδι, όπως μετέφερε έγκυρη πηγή, μαζί με το εν λόγω περιεχόμενο στο Youweekly.gr… έχει συνεργαστεί με την γνωστή εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών “Sirina”…

Η συγκεκριμένη παίκτρια, συνεργαζόταν ερασιτεχνικά με τον Δημήτρη Σειρηνάκη, στον οποίο έστελνε υλικό με τον παρτενέρ της που φρόντισε να καλύπτει τα μάτια της για να μην γίνεται αναγνωρίσιμη , το υλικό αυτό είναι από ερωτική τους επαφή και λάμβαναν την ανάλογη αμοιβή…(Τα στιγμιότυπα που βλέπετε είναι από την παίκτρια του power of love στην ερωτική της ταινία)

Για να προστατέψουμε την συγκεκριμένη κοπέλα εδώ στο Youweekly.gr δεν αποκαλύπτουμε τα στοιχεία της, ενώ έχουμε καλύψει τα επίμαχα σημεία, αν και το συγκεκριμένο υλικό έχει διατεθεί και σε DVD και δεν πρόκειται για κάποια “διαρροή” προσωπικής επαφής όπως γίνεται συνήθως αλλά πρόκειται για επαγγελματική δουλειά…

Όπως και να έχεις εμείς δεν επιτρέπεται να σας αποκαλύψουμε τα στοιχεία της! Θεωρώ, ότι αυτοί που είναι… παρατηρητικοί θα μπορέσουν πολύ εύκολα να καταλάβουν για ποια κοπέλα πρόκειται!

Τώρα… προς το παρόν τουλάχιστον, άφησε πίσω της την καριέρα ως μελλοντική πορνοστάρ, μιας και οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως έχει γυρίσει τουλάχιστον 3 φιλμ.. και ψάχνει την αγάπη στο Power Of Love!

Περί ορέξεως… ότι κάνει τον καθένα ευτυχισμένο! Αυτά από εμένα!

Exit mobile version