Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου

Sarah Jessica parker: Ο έρωτας που της ράγισε την καρδιά και η σχέση από την οποία έφυγε για να σωθεί

Η Sarah Jessica Parker παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό People.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον έρωτα που της ράγισε την καρδιά και εξήγησε τους λόγους.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης της:

Το Footloose ήταν η πρώτη σου δουλειά ως ενήλικη πια. Πώς ήταν η εμπειρία;

Ήταν παραδεισένια γιατί, πρώτα από όλα, δούλεψα με τον Kevin Bacon. Είχα πάει στο σινεμά έντεκα φορές για να τον δω στην ταινία Dinner. Και μετά δούλευα μαζί του! Και ερωτεύτηκα τον Chris Penn.

Τι έμαθες από αυτή τη σχέση;

Έμαθα πώς είναι να ραγίζει η καρδιά σου. Το μίσησα, ήμουν χάλια. Αλλά είναι απαραίτητο να γίνει αυτό. Μαθαίνεις πως μπορείς να αγαπήσεις κάποιον και γίνεσαι πιο ελαστικός.

Πριν γνωρίσεις τον Matthew Broderick, είχες άλλη μια σημαντική σχέση, με τον RobertDowney Jr. Τι έμαθες από αυτή τη σχέση;

Έμαθα τελικά πώς να φροντίζω τον εαυτό μου. Τον περισσότερο χρόνο σε αυτή τη σχέση τον περνούσα προσπαθώντας να εξασφαλίσω πως θα ήταν εκείνος καλά. Κάποια στιγμή βρήκα το κουράγιο να πω «Θα φύγω και απλά θα προσευχηθώ να μην πεθάνεις». Εκείνος έχει μιλήσει ανοιχτά για εκείνη την περίοδο, έχοντας παραδεχτεί πως έκανε ναρκωτικά και πως ήταν σε ένα ατελείωτο πάρτι. Και εγώ δεν έκανα τίποτα. Για πολύ καιρό δεν γνώριζα καν. Αναρωτιόμουν «Γιατί η καρδιά του χτυπά τόσο γρήγορα; Μα, μην κάνεις τόσα push–ups πριν πέσεις για ύπνο!». Θα πω όμως πως δεν το μετανιώνω. Δεν μετανιώνω για τον καιρό που περάσαμε μαζί.

 

Διαβάστε επίσης