Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Σε απόγνωση Έλληνας ηθοποιός: Ζήτησε δανεικά μέσω facebook!!! «Αναγκάστηκα να βγω στη ζητιανιά…»

Απελπισμένος εμφανίζεται γνωστός Έλληνας ηθοποιός ο οποίος βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση, σε βαθμό που αναγκάστηκε να ζητήσει δανεικά μέσω Ο λόγος για τον Γιώργο Γεωργίου που κατά τις δεκαετίες ’80 και του ’90 μεσουράνησε, συμμετέχοντας σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις αλλά και ταινίες της εποχής εκείνης.

Ο ηθοποιός το βράδυ της Τρίτης προσπάθησε να κάνει ανάληψη στο ATM προκειμένου να πάρει τη σύνταξή του που ανέρχεται στο ποσό των 560 ευρώ και βρήκε μέσα μόνο τα 40!

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Δημόσιο του είχε κρατήσει τα 520 για χρέη που έχει στην Εφορία.

«Κάνω έκκληση στην ανθρωπιά σας οποίος-α μπορεί να με βοηθήσει ας το κάνει… δεν ζητώ ελεημοσύνη, δανεικά ζητώ και με την πρώτη ευκαιρία θα τα επιστρέψω… ποτέ δεν πίστεψα ότι θα έφτανα στη ζωή μου σ’ αυτήν την κατάσταση!» έγραψε χαρακτηριστικά με απόγνωση.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso ο ηθοποιός είπε: «Χρωστάω 2.900 ευρώ στην Εφορία, αλλά δεν είχα δηλώσει τον λογαριασμό μου ως ακατάσχετο και συνέβη ό,τι συνέβη. Τώρα, λοιπόν, η λογίστριά μου θα αναλάβει το θέμα και να κάνει ρύθμιση δόσεων. Μάλιστα, μου είπαν ότι αν δεν δηλώσω τον λογαριασμό ως ακατάσχετο θα μου κρατήσουν και τους επόμενους μήνες. Και αυτό μου προκαλεί πανικό! Αναγκάστηκα, λοιπόν, να βγω στη ζητιανιά μέσω facebook, για να μου δανείσουν και όχι να με ελεήσουν. Αρκετοί φίλοι μου προσφέρθηκαν να με βοηθήσουν. Με ό,τι μπορεί ο καθένας και τους ευχαριστώ από καρδιάς».

Διαβάστε επίσης