Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

7+1 διάσημοι άντρες που γεννήθηκαν γυναίκες! Δεν θα πιστεύεις ποιοι είναι στη λίστα!

Ο πατέρας της Kim Kardasian, ένιωθε πως το να ζει σε ένα ανδρικό κορμί τον έπνιγε. Αποφάσισε να αλλάξει. Ήθελε να ζει μέσα σε ένα γυναικείο κορμί.

Η εσωτερική ταυτότητα πολλών ανθρώπων δεν τους αντιπροσωπεύει. Άλλο είναι και αλλιώς νιώθουν. Δείτε περιπτώσεις όχι ανδρών που έγιναν γυναίκες, αλλά γυναικών που έγιναν άνδρες. Στις ΗΠΑ μόνο, μια έκθεση του Ινστιτούτου Williams, διαπίστωσε ότι υπάρχουν 700.000 τέτοιες περιπτώσεις. Γνωστοί άνδρες που ούτε καν φαντάζεστε ότι κάποτε ήταν γυναίκες.

Όταν κάποια αποφασίσει μια τέτοια αλλαγή η διαδικασία περιλαμβάνει, ορμονική αποκατάσταση (HRT), χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης στήθους, και χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλλου. Η όλη διαδικασία ονομάζεται FTM (female to man)

O Rocco Kayiatos, που πλέον είναι γνωστός ως Katastrophe, Η πρώτη γυναίκα που έγινε άνδρας τραγουδιστής hip hop.

H Aydian Dowling, κάποτε ήταν γυναίκα, τώρα είναι άνδρας. Έγινε εξώφυλλο σε ανδρικά περιοδικά υγείας και γυμναστικής

Ο Ian Harvie, γνωστός κωμικός στις ΗΠΑ. Μέχρι τα 32 του ήταν γυναίκα

Το 1980 που γεννήθηκε, οι γονείς του τον ονόμασαν Υβόννη. Τώρα το όνομα του είναι Balian Bushbaum. Είναι πρωταθλητής στους άνδρες στο άλμα επικοντώ.

Ο Kieran Moloney, ονομαζόταν Kiarra. Παντρεύτηκε και έκανε και παιδί χρησιμοποιώντας τα σπερματοζωάρια του καλύτερου του φίλου.

Ο Thomas Beatie, ήταν γυναίκα μέχρι τα 20 του. Μετά αποφάσισε να γίνει άνδρας. Αφαίρεσε το στήθος του, έκανε την αλλαγή και μεταμορφώθηκε. Γνώρισε μια γυναίκα και παντρεύτηκαν. Θέλησαν να κάνουν παιδί αλλά η σύζυγος του δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει. Ο Thomas, δεν είχε αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα. Έμεινε εκείνος έγκυος.

O Buck Angel, δεν άντεχε να ζει σαν γυναίκα. Αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε άνδρα. Έκανε ορμονική θεραπεία, ξύρισε το κεφάλι του, και ξεκίνησε γυμναστήριο. Σήμερα περιοδεύει στις ΗΠΑ και μιλάει για αυτό που ήταν, ενώ μάχεται και για τα δικαιώματα όσων επιλέξουν μια τέτοια αλλαγή.

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.