Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Οργισμένη η Γκαμπριέλα: «Δεν είμαι εγώ στο πορνό. Οι συμπαίκτες κρύβονται πίσω από αυτό»

Έξαλλη η Γκαμπριέλα από το Power of love!

«Δεν είμαι εγώ στο πορνό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου» δήλωσε η Γκαμπριέλα, της οποίας το όνομα ενεπλάκη σε μια υπόθεση αυστηρώς ακατάλληλης για ανηλίκους! «Είναι σκευωρία εις βάρος μου. Υποψιάζομαι πως πίσω απ’ όλο αυτό κρύβονται συμπαίκτες μου από το Power of love.

Έχω ήδη κινηθεί νομικά» καταγγέλλει μέσω της «Espresso» η εντυπωσιακή γυναίκα που «φωτογραφίζουν» ως πρωταγωνίστρια σε ταινία πορνό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα ερασιτεχνικό βίντεο, που πωλήθηκε στη συγκεκριμένη εταιρία πριν από λίγα χρόνια και κυκλοφορεί onlineμε τίτλο: «Η ερωτική ζωή της Φαιής και του Αχιλλέα – Αρτεμις, η αδίστακτη γειτόνισσα».

Στο φιλμ, λοιπόν, εμφανίζεται η γειτόνισσα φορώντας μια μάσκα και επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με τον Αχιλλέα. Όμως, ένα χαρακτηριστικό σημάδι στο σαγόνι της μοιάζει με εκείνο που έχει στο ίδιο σημείο η παίκτρια του Power of love. Κάποιοι το συνέδεσαν και λόγω και μιας γενικότερης ομοιότητας επανέφεραν το βίντεο στη δημοσιότητα. Κάπως έτσι… άρχισαν τα όργανα στη βίλα του Σκάι στην Κωνσταντινούπολη.
Η Γκαμπριέλα λοιπόν αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι αυτή «Είναι κάποια που μου μοιάζει. Βρήκα αυτόν που το πρωτοανέβασε (σα: το βίντεο) και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου είπε, “δεν είπα ότι είσαι εσύ! Είδαμε ότι σου έμοιαζε η κοπέλα και το ανεβάσαμε για πλάκα”. Όλο αυτό έγινε για να με υπονομεύσουν.

Είναι σκευωρία για να εκτεθώ και να μη με συμπαθεί ο κόσμος» μας λέει και συμπληρώνει: «Υποψιάζομαι ότι έχει ξεκινήσει από συμπαίκτη και συμπαίκτριά μου στο “power of love”. Δεν είμαι αρεστή, γιατί λέω τις αλήθειες! Γι’ αυτό με ψήφισαν και για να φύγω. Εχω ήδη κινηθεί νομικά για το βίντεο. Με τη βοήθεια του δικηγόρου μου και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα τη βρω την άκρη» αναφέρει και τονίζει «Οταν θα έχω αποδείξεις, θα μιλήσω με ονόματα, θα τους ξεμπροσηάσω για πολλά πράγματα που ξέρω!

Ενας συμπαίκτης μου, για παράδειγμα, στέλνει μηνύματα σε έφηβες θαυμάστριες και τους τάζει ραντεβού και έρωτες μόνο και μόνο για να τον ψηφίζουν να μένει μέσα. Εχω δει τα μηνύματα! Πολλοί εκεί μέσα δεν μπήκαν για να κάνουν σχέση, αλλά καριέρα. Εγώ μπήκα γιατί μου άρεσε το παιχνίδι και για τα λεφτά. Παίρνω 500 ευρώ την εβδομάδα. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω η συμφωνία έχουν κάνει. Στο βίντεο, πάντως, δεν είμαι! Και το λέω κυρίως για τους γονείς μου. Δεν είμαι κανένα σούργελο, είμαι από καλή οικογένεια!».

Η Γκαμπριέλα δεν είναι single. «Είμαστε μαζί εδώ κι έναν χρόνο και το καλοκαίρι θα παντρευτούμε στη ΜύκονοΜπήκε τυχαία στο “Power of love” κι εγώ συμφώνησα. Το είδα σαν μια δοκιμασία στη σχέση μας» αποκαλύπτει ο αστρολόγος Άρης Παπαδόγιαννης για τη σχέση του με την Γκαμπριέλα Τσολάκοβα!

Διαβάστε επίσης