Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Στη δικαιοσύνη σήμερα τα δύο πρόσωπα για τον θάνατο της 46χρονης

Eνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν τα δύο πρόσωπα που συνελήφθησαν χθες ηλικίας 27 και 54τών για την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού της Petruna Milchova Nikolova 46 ετών σε γεωργική περιοχή τς Γεροσκήπου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και ο 54χρονος για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος.

Η Αστυνομία προχώρησε χθες το απόγευμα στην σύλληψη των δύο προσώπων μετά από έρευνες που διενήργησαν στην σκηνή αλλά και μετά τη νεκροτομή που διενήργησαν ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους στην παρουσία λειτουργού των κτηνιατρικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στα αρχικά στάδια της διερεύνησης της υπόθεσης ο 27χρονος είχε αναφέρει πως σε κάποια στιγμή οι δύο από τους πέντε σκύλους που διατηρεί σε υποστατικό ήταν ελεύθεροι.

Επιπρόσθετα η Αστυνομία παρέλαβε κάποια ευρήματα από την σκηνή που έχουν αποσταλεί για επιστημονικές εξετάσεις στα διάφορα εργαστήρια ενώ εκτιμάται πως εντοπίστηκε και αίμα στο κλουβί που διατηρούνταν οι πέντε σκύλοι Ρότ βάιλερ.

Επί τη σορού της 46χρονης έχουν διενεργηθεί τρεις νεκροτομές η 3η χθες στην παρουσία και του ιδιώτη ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού μετά από αίτημα της οικογένειας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Σταυριανού στο ΚΥΠΕ , ο θάνατος της 46χρονης προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα που προκλήθηκαν από πολλαπλά δαγκώματα σκύλων. Ακολούθως, ο κ. Σταυριανός ανέφερε πως τώρα αναμένεται η ταυτοποίηση των ζώων.

Σε μια άλλη εξέλιξη μεγάλη ευαισθητοποίηση έχει επιδείξει το κοινό για την συγκέντρωση των χρημάτων ώστε να μεταφερθεί η σορός της άτυχης γυναίκας στην πατρίδα της την Βουλγαρία και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ταφής της.

Ο Ιvan Ivanov σύντροφος της 46χρονης ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για τη στήριξη στο δράμα που βιώνει και απηύθυνε έκκληση σε όποιον μπορεί να συνεισφέρει να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 96 – 679657, που ανήκει στον αδερφό του Ηλία Ντόμπρεφ.

Φανερά συντετριμμένος, ο Ivan ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ήδη με την στήριξη ομοεθνών της έχει εξευρεθεί το χρηματικό ποσό περίπου των 1.100 ευρώ και χρειάζονται ακόμη 900 ευρώ περίπου προκειμένου η σορός της 46χρονης να μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της ταφής της.

Εξάλλου, ο λογιστικός οίκος KPMG σε ανακοίνωση μετά την δημοσιοποίηση στήριξης της οικογένειας της 46χρονης προκειμένου να μεταφερθεί στη χώρα της η σορός της, αναφέρει πως αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει την μεταφορά της της Petruna Milchova Nikolova στην Βουλγαρία με το ποσό των 900 ευρώ.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΧΡ)

Διαβάστε επίσης