Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Survivor 2: Το πρώτο μήνυμα της Χατζίδου μετά την αποχώρησή της: «Μπήκα με ένα σκοπό και…»

Η Ελένη Χατζίδου αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και στέλνει το πρώτο της μήνυμα στο κοινό της μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

«1…2…3 SUR VI VORS!!! Ένα όμορφο αλλά ταυτόχρονα κ πολύ δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του… Τεράστια εμπειρία, τόσες αναμνήσεις… Μπήκα με ένα σκοπό και θα είμαι άλλη μια φορά ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ…να ξεπεράσω τον εαυτό μου, τα όρια μου, τις φοβίες μου αλλά και να δείξω την αλήθεια μου… Χωρίς φόβο και πάθος! Θέλει τεράστια υπομονή και αντοχή για όλα μέσα στο παιχνίδι… Αλλά ήμουν σίγουρη ότι η υπομονή και η αντοχή θα μου χρειαστούν και στην επιστροφή μου στην Ελλάδα. Υγεία και καλή καρδιά… Σε όλους» έγραψε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

1…2…3 SUR VI VORS!!! Ένα όμορφο αλλά ταυτόχρονα κ πολύ δύσκολο ταξίδι έφταςε στο τέλος του… Τεράστια εμπειρία,τόσες αναμνήσεις… Μπήκα μ ένα σκοπό κ θα είμαι άλλη μια φορά ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ…να ξεπεράσω τον εαυτό μου,τα όρια μου,τις φοβιες μου αλλά κ να δειξω την αλήθεια μου… Χωρίς φόβο κ πάθος! Θέλει τεράστια υπομονή κ αντοχή για όλα μέσα στο παιχνίδι… Αλλά ήμουν σίγουρη ότι η υπομονή κ η αντοχή θα μου χρειαστουν κ στην επιστροφή μου στην Ελλάδα. Υγεία κ καλή καρδιά… Σε όλους❤?

A post shared by Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) on

Διαβάστε επίσης