Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Καταγγελία για παίκτη του Power Of Love: «Τάζει ραντεβού σε έφηβες για να τον ψηφίσουν»

Σε μία απίστευτη καταγγελία για συμπαίκτη της προέβη ένα από τα κορίτσια που συμμετέχουν στο Power Of Love, υποστηρίζοντας ότι τάζει ραντεβού σε έφηβες για να εξασφαλίσει την ψήφο τους!

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso, στην οποία, μεταξύ άλλων, ξεκαθαρίζει πως δεν είναι η κοπέλα που πρωταγωνιστεί σε ταινία πορνό όπως της αποδίδεται, η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα είναι «καταπέλτης».

«Ένας συμπαίκτης μου, για παράδειγμα, στέλνει μηνύματα σε έφηβες θαυμάστριες και τους τάζει ραντεβού και έρωτες μόνο και μόνο για να τον ψηφίσουν! Έχω δει τα μηνύματα! Αυτοί δεν μπήκαν εκεί για να κάνουν σχέση αλλά καριέρα. Εγώ μπήκα γιατί παίρνω 500 ευρώ την εβδομάδα και μου αρέσει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αν και η 28χρονη δεν αναφέρει κάποιο όνομα, εύκολα μπορεί κάποιος να συμπεράνει πως πιθανότατα αναφέρεται στον Δώρο Παναγίδη, ο οποίος είναι ο δημοφιλέστερος παίκτης του ριάλιτι στο Instagram, αλλά και έχει ψηφιστεί ως ο πιο αγαπημένος του κοινού τρεις εβδομάδες σερί, από τότε δηλαδή που άρχισε η εκπομπή!

peoplegreece.com

Διαβάστε επίσης