Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου

Μεγάλη «ζημιά»! Τον… έθαψαν στην πίστα με πανέρια από λουλούδια στην πρεμιέρα του!

Χθες το βράδυ είχε πρεμιέρα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και οι θαμώνες του, τον… έθαψαν μέσα στα πανέρια από λουλούδια!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος χθες το βράδυ ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Vogue της συμπρωτεύουσας και έγινε ο… κακός χαμός!

Τον τραγουδιστή «καλωσόρισαν» με αμέτρητα λουλούδια πάνω από 1800 άτομα που είχαν σπεύσει από νωρίς για να τον απολαύσουν στην πρώτη αυτή εμφάνισή του. Πραγματικά, κάποια στιγμή όλη η πίστα ήταν ένα… βουνό από λουλούδια με τον ίδιο τον τραγουδιστή να… σκαρφαλώνει για να βρεθεί ενώπιον του κοινού και να τραγουδήσει.

Αρκεί μόνο να δείτε τις φωτογραφίες για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τι… πανικός έγινε χθες το βράδυ! Φυσικά το δικό τους… λιθαράκι στη διασκέδαση των Θεσσαλονικιών έβαλαν και άλλοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Κατά τις 23.30 το βράδυ ξεκίνησε το πρόγραμμα με τους Otherview, τον Κωνσταντίνο Κουφό, τη Μορφούλα Ιακωβίδου, την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, τον Μιχάλη Καραγκούνη και τον Dj Λάχανο να… ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα για να απογειωθεί το κέφι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος ολοκλήρωσε το πρόγραμμά τους στις 06,10 το πρωί.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την έναρξή του…

Διαβάστε επίσης