Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Power of Love: Ο Σωκράτης έστειλε μήνυμα διαμαρτυρίας στη Ναταλία Γερμανού! «Λυπάμαι που εξαντλήσατε την αυστηρότητά σας επάνω μου»

Η παρουσιάστρια το διάβασε στον αέρα και του απάντησε: “Λυπάμαι που σε στεναχώρησα αλλά δεν το παίρνω πίσω”!

Πριν από μερικές μέρες, ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, φέρθηκε ανάρμοστα σε άτομο της παραγωγής του Power of Love. Η Ναταλία Γερμανού ξέσπασε το Σάββατο μέσα από την εκπομπή της και ζήτησε «να τον διώξετε κλοτσηδόν»! Ο Σωκράτης …πικραμένος, έστειλε μήνυμα στην παρουσιάστρια το οποίο και διάβασε στον αέρα του Επιτέλους Σαββατοκύριακο.

«Κυρία Γερμανού, λυπάμαι που είδα ότι εξαντλήσατε την αυστηρότητά σας επάνω μου. Σας εκτιμώ και σας σέβομαι αφάνταστα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα τα βάζατε με κάποιον που δεν έχει σχέση με τα media. Να σας πω, λοιπόν, ότι με το συγκεκριμένο παιδί της παραγωγής πειραζόμαστε σε φιλικό επίπεδο. Επίσης, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δε γνωρίζει ελληνικά. Ωστόσο, μεταξύ ανδρών η λέξη «μ…κας» δεν αποτέλεσε ποτέ ύβρη. Δεν έχω σκοπό να αλλάξω τη γνώμη σας για μένα. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Με εκτίμηση και σεβασμό, Σωκράτης».

Η Ναταλία Γερμανού, λοιπόν, απάντησε ως εξής: «Σωκράτη μου γράφεις πιο ωραία απ’ ότι μιλάς. Πραγματικά με εξέπληξε ο γραπτός σου λόγος. Λυπάμαι που σε στεναχώρησα. Αφού ο άνθρωπος δεν μιλάει ελληνικά, γιατί εσύ του μιλούσες ελληνικά; Απορώ. Κι εγώ μπορεί να έχω μια φιλική σχέση με κάποιον, αλλά την ώρα που είμαστε στον αέρα δεν θα γυρίσω να του πω «τι κάνει ρε μ…α»! Ο τηλεοπτικός αέρας έχει κάποιους κανόνες ευγενείας. Και στο λέω επειδή θα μπορούσες να είσαι γιος μου, με πολλή συμπάθεια. Λυπάμαι που σε στεναχώρησα αλλά δεν παίρνω πίσω το γεγονός ότι με εκνεύρισε πάρα πολύ η συμπεριφορά σου. Ελπίζω κι εύχομαι στο μέλλον να είσαι πιο ευγενής και το ήθος που δείχνει το γραπτό σου κείμενο να το δείξεις και στο υπόλοιπο παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης