Hallocy

Spoiler Power of love – Οι ασυλίες και ποιος φεύγει την Παρασκευή

Από την πρώτη στιγμή φέτος τόσο για το «Survivor» όσο και για το «Power of love» σας είχα εξηγήσει πως οι διαρροές είναι δύσκολες. Όταν όμως σας γράφω πως είμαστε παντού είμαστε παντού και το εννοούμε. Και στην Κωνσταντινούπολη. Το «Gala» το μεγάλο επεισόδιο του «Power of love» γυρίζεται πάντα μια εβδομάδα νωρίτερα.

Έτσι σας έχω αποκλειστικά όλα όσα θα έρθουν στις οθόνες σας την επόμενη Παρασκευή. Και είναι τσεκαρισμένα. Θα δούμε στους δέκτες μας νέες ίντριγκες. Η παίκτρια που κέρδισε την ασυλία από την ομάδα των γυναικών ήταν η Άννα και από την ομάδα των ανδρών ο Παναγιώτης. Αντίστοιχα προτεινόμενοι προς αποχώρηση ήταν από την ομάδα των γυναικών η Μαριάννα και από την ομάδα των ανδρών ο Γιάννης.

Δημιουργήθηκε στο σπίτι και στο «Gala» ένα μεγάλο θέμα για το ειδύλλιο Στέλλας – Πάνου με τον Σωκράτη και τον Νίκο να σχολιάζουν με καυστική διάθεση το συγκεκριμένο υποτιθέμενο ειδύλλιο. Όπως θα δείτε και όπως σας γράφω αποκλειστικά ακούστηκαν ατάκες του τύπου «Επαγγελματίας ηθοποιός» και «στο ίδιο έργο θεατές». Τότε λοιπόν παρανέβη η Μαρία Μπακοδήμου κάνοντας λόγο για μπούλινγκ. Τελικά νικήτρια ήταν από την ομάδα των γυναικών η Άννα. Οι άνδρες έμειναν απροστάτευτοι και έτσι ο δικός τους προτεινόμενος αποχώρησε. Ποιος είναι λοιπόν ήδη εκτός «Power of love»; Ο Γιάννης. Στο σπίτι της Κωνσταντινούπολης ξεκινούν και δύο ακόμη ειδύλλια για τα οποία θα σας γράψω τις επόμενες ημέρες.

http://blogs.gossip-tv.gr

Exit mobile version