Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

41 Χιλιάδες Ευρώ με αγάπη από την Χριστιάνα στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»

Με αγάπη από την Χριστιάνα στα παιδιά που έχουν ανάγκη!

Τα ξύλινα αστεράκια της Χριστιάνας Αριστοτέλους, στα οποία ήταν χαραγμένες οι λέξεις «Αγάπη» και «Όνειρο», επέφεραν έσοδα ύψους 41 χιλιάδων και 625 ευρώ για την οικονομική στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου για Παιδιά με Καρκίνο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις της σημαντικής αυτής φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας διατέθηκαν σταδιακά στον σύνδεσμο, ενώ η ολοκλήρωση της καμπάνιας και το τελικό ποσό ανακοινώθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου, παρουσία του Πρόεδρου του Συνδέσμου «Ένα όνειρο, μια ευχή» κ. Γιώργου Πενηνταέξ στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα». Η παράδοση της μεγάλης επιταγής που ανέγραφε το τελικό ποσό έγινε από τον παραγωγό της εκπομπής κ. Αντρέα Αριστοτέλους.

Η εκστρατεία η οποία άρχισε στα μέσα Σεπτεμβρίου 2017 ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία χάρη στο πάθος και την αφοσίωση της ομάδας της εκπομπής «Με Αγάπη Χριστιάνα» του ALPHA Κύπρου. Όπως είχε υποσχεθεί η ίδια η Χριστιάνα, τα ξύλινα αστεράκια φτιαγμένα με πολλή αγάπη έπρεπε να φτάσουν σε κάθε σπίτι της Κύπρου με σκοπό να βοηθηθούν παιδάκια που έχουν πραγματική ανάγκη.
Το σημαντικό συνολικό ποσό ύψους 41 χιλιάδων και 625 Ευρώ βρίσκεται ήδη στην διάθεση του συνδέσμου «Ένα όνειρο, μια ευχή» με στόχο να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες όσων περισσότερων παιδιών γίνεται… γιατί πολύ απλά η εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα» πιστεύει στον άνθρωπο.

Αναφερόμενη σε αυτή την πρωτοβουλία, η Χριστιάνα Αριστοτέλους είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που μέσα από μια ενέργεια που ξεκινήσαμε με πολλή αγάπη, αγκαλιάστηκε από τόσο κόσμο και μπορέσαμε σήμερα να παραδώσουμε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Η καρδιά μου είναι πλημμυρισμένη από ευγνωμοσύνη και υπόσχομαι ότι δεν θα μείνουμε εδώ. Τα παιδιά είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει στη ζωή και χαίρομαι πολύ που όλοι μαζί βάλαμε έστω και ένα μικρό λιθαράκι για να συνεχίζουν να έχουν στα προσωπάκια τους ζωγραφισμένο ένα γλυκό χαμόγελο».
Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» κ. Γιώργος Πενηνταέξ ανέφερε: «Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω την Χριστιάνα Αριστοτέλους και τον ALPHA Κύπρου για αυτή την πρωτοβουλία, που είχε στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Με αυτά τα χρήματα, θα πραγματοποιηθούν πολύ σοβαρές ευχές παιδιών που υποφέρουν από διάφορες μορφές καρκίνου, θα εφαρμοστεί πρόγραμμα ψυχολογικής στήριξης, καθώς και οικονομική ενίσχυση των οικογενειών που έχουν ανάγκη».Διαβάστε επίσης

Comments are closed.