Τρίτη, 25 Ιανουαρίου

Power Of Love. Αθηνά Χρυσαντίδου ετών 19: Τελικά λέει αλήθεια για ηλικία. Απόδειξη φωτιά [φωτο]

Ποια η πραγματική ηλικία της Αθηνάς Χρυσαντίδου από το Power Of Love; Έλεγε τελικά την αλήθεια;

Σάλο είχε προκαλέσει η έλευση της πανέμορφης Αθηνάς Χρυσαντίδου στο Power Of Love, αφού πολλά ακούστηκαν για την ηλικία της και το γεγονός, εάν κρύβει χρόνια, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει στο GossipLife.gr.

Πριν ενάμιση χρόνο την Αθηνά Χρυσαντίδου την είχαμε δει στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, ωστόσο, τότε η ίδια δήλωνε απλά φίλη του τραγουδιστή.

Πριν έναν χρόνο, πήγε στο «Ραντεβού στα τυφλά» που παρουσίαζε ο Μάρκος Σεφερλής με σκοπό να βρει το ταίρι της και δήλωνε 19 χρονών. Την ίδια ηλικία όμως είχε και στην εκπομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια.

Τι ισχυρίζονται άνθρωποι που γνωρίζουν την Αθηνά Χρυσαντίδου από το Power Of Love

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κοντινό περιβάλλον της Αθηνάς Χρυσαντίδου: «Εγώ ξέρω ότι είναι 24 χρονών, τώρα τι να σας πω, ούτε εγώ είμαι σίγουρος με αυτό με όλα αυτά που ακούω. Μπορεί να είναι και παραπάνω».

Μια παλιά της συμμαθήτρια λέει: «Παιδιά βλακείες 19 χρονών είναι όντως η κοπέλα και τον Μάρτιο γίνεται 20 στο ίδιο σχολείο ήμασταν και ξέρω και την μαμά της, είναι μικρότερη μου ενάμιση χρόνο, δεν είναι 24 ετών. Παλιά μάλλον δήλωνε 19 γιατί ντρεπόταν να πει ότι είναι τόσο μικρή λογικό είναι το έπαιζε μεγαλύτερη»

Όποια κι αν είναι η ηλικία της Αθηνάς Χρυσαντίδου αυτό που είναι ακόμα πιο juicy από τα χρόνια που κρύβει είναι το πρόσωπο με το οποίο έβγαινε. Πρόκειται για έναν πασίγνωστο τραγουδιστή και μάλιστα μεγάλης ηλικίας.

Διαβάστε επίσης