Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Γιώργος Αγγελόπουλος-Ντορέττα Παπαδημητρίου: Αυτός είναι ο λόγος που κρύβουν την σχέση τους!

Τις τελευταίες ημέρες τα Μέσα απασχολεί η σχέση της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Τα δημοσιεύματα τους θέλουν να είναι ζευγάρι, καθώς οι κοινές εμφανίσεις είναι συχνές, ενώ δεν λείπουν και τα τρυφερά τετ α τετ.

Φυσικά, ο νικητής του περσινού Survivor και η παρουσιάστρια, διαψεύδουν τα παραπάνω και τονίζουν ότι υπάρχει μια όμορφη φιλία. Ωστόσο, ο Νίκος Γεωργιάδης “ξεσκέπασε” την σχέση τους σήμερα, μέσω της εκπομπής Επιτέλους Σαββατοκύριακο.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, οι δύο τους είναι μαζί, όμως το κρύβουν. Μάλιστα, αποκάλυψε και τον λόγο: «Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Λυπάμαι πάρα πολύ που θα τους στεναχωρήσω και θα αποκαλύψω της σχέση τους. Θα σας πω όμως τι συμβαίνει την Ντορέττα και εξακολουθεί να το διαψεύδει. Η Ντορέττα είχε πει παλαιότερα, πως η επόμενη σχέση της, για την οποία και θα μας ενημέρωνε, θα ήταν και εκείνη που θα μπορούσε να την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Ποτέ όμως δεν ξέρεις τι σε περιμένει, γιατί και στην προηγούμενη σχέση της το ίδιο πίστευε».

Διαβάστε επίσης