Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (10/3)

Ημέρα γεμάτη ρεαλισμό. Ήρθε η στιγμή να επανεξετάσουμε τα σχέδιά μας!

ΚΡΙΟΣ
Μία μικρή φωνούλα μέσα σου λέει σε όλα ναι, όμως οι συνθήκες που επικρατούν φωνάζουν όχι. Να θυμάσαι ότι όσο δεν αλλάζεις τη στρατηγική σου, θα συνεχίσεις να αντιμετωπίζεις εμπόδια. Αν το σχέδιο δεν λειτουργεί, τότε αλλάζεις το σχέδιο, όχι τον στόχο. Σημαντικό να ασχοληθείς με περιουσιακά ζητήματα και να θέσεις σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σου. Αφοσιώσου περισσότερο στον αγαπημένο σου και από κοινού αναζητήστε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάνε μία ακριβή εκτίμηση των εργασιακών σου συνθηκών και των καταστάσεων που αντιμετωπίζεις και πάρε τις αποφάσεις σου. Ίσως χρειαστεί να κάνεις μερικές διορθωτικές κινήσεις. Να θυμάσαι ότι η διατήρηση μιας μοναδικά εστιασμένης προσέγγισης είναι το κλειδί για την επιτυχία. Στα οικονομικά σου θα έχεις πολλά έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Καλύτερα τα πράγματα στα αισθηματικά σου. Ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και δεν κρύβεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν θα αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε εμποδίσει να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου για σήμερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, όμως με καλή οργάνωση θα ανταπεξέλθεις. Προσπάθησε να αφιερωθείς σε θέματα που πραγματικά χρειάζεται να δώσεις προσοχή και μην σπαταλάς τον χρόνο σου άδικα σε άλλα ζητήματα. Στα οικονομικά σου προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες. Δες ποιοι είναι οι κύριοι στόχοι σου και βάλτους στο πάνω μέρος της λίστας σου. Στα αισθηματικά σου, με θάρρος και ηρεμία πρέπει να μιλήσεις στον αγαπημένο σου και να βελτιώσετε από κοινού τη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ξύπνησες όμορφα και με θετική διάθεση σήμερα, όμως κάποιος θα προσπαθήσεις να σου βγάλει ξινή την ημέρα σου. Μην δώσεις σημασία, μην ανησυχείς για την κρίση των άλλων. Κράτησε ψηλά το κεφάλι σου και συνέχισε με πάθος την εργασία σου, θα βγεις κερδισμένη. Θα εκπλαγείς μόλις δεις τους καρπούς των κόπων σου. Θα υπάρξει διαφορά και στα οικονομικά σου. Ξεπέρασε μικροπροβλήματα στη σχέση σου και κοίταξε να περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου.

ΛΕΩΝ
Για ακόμη μία ημέρα το πρόγραμμά σου είναι βαρύ. Εσύ όμως δεν πτοείσαι. Θα βρεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Μπορείς να ελαφρώσεις λιγάκι παραπάνω το πρόγραμμά σου και να περάσεις όμορφα με φίλους και συγγενείς. Μην σταματήσεις να κυνηγάς τα όνειρα που έχεις για τα οικονομικά σου. Με σύνεση και προγραμματισμό θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου αν δεν αναφερθείς σε καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι πολύ απασχολημένη σήμερα, όμως πρέπει να είσαι προσεκτική. Έχεις κάτι σημαντικό να κάνεις και δεν πρέπει να το ξεχάσεις. Προσπάθησε να μειώσεις λιγάκι τις δραστηριότητες για σήμερα. Όσο λιγότερες, τόσο καλύτερο το αποτέλεσμα. Απέφυγε τα περιττά έξοδα και προσπάθησε να τηρήσεις ένα πρόγραμμα στα οικονομικά σου. Προσπάθησε να βελτιώσεις προβληματικά ζητήματα στη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ
Μεικτά τα μηνύματα που λαμβάνεις σήμερα στον εργασιακό σου χώρο και δεν ξέρεις πώς να ανταποκριθείς. Με αργές και σταθερές κινήσεις σίγουρα θα ανταπεξέλθεις σε ότι βρεθεί στον δρόμο σου. Να επιμείνεις σε όσα σου αξίζουν, κάνε κινήσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ο ερωτισμός και η γοητεία σου θα καταπλήξουν τον αγαπημένο σου και θα περάσετε μία όμορφη ημέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παραγωγικότητά σου είναι στα ύψη σήμερα και όσα έχεις αποφασίσει να κάνεις σίγουρα θα τα φέρεις εις πέρας. Σίγουρα όμως το σφιχτό χρονοδιάγραμμα σε πιέζει και έχεις ανάγκη από δημιουργικό χρόνο, για αυτό φρόντισε να τα συνδυάσεις όλα μαζί. Η επίλυση των αποκλίνουσών επιθυμιών μπορεί να φαίνεται αδύνατη στην αρχή, αλλά μπορείς να τα καταφέρεις. Χρειάζεται καλύτερος προγραμματισμός στα οικονομικά σου και θα δεις άμεσα βελτίωση. Αντιμετώπισε με περισσότερη διαλλακτικότητα προβλήματα στη σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι πρόθυμη να εργαστείς σκληρότερα για να αποδείξεις την ικανότητά σου. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή να αυξήσεις την αυτοεκτίμησή σου. Πρέπει να κάνεις κάτι που να υποστηρίζει και το δικό σου όραμα, όχι μόνο των άλλων. Είσαι ένας δημιουργικός άνθρωπος και σίγουρα θα καταφέρεις πολλά. Μπορεί να μην είναι εύκολο, όμως χρησιμοποιώντας και συμβουλές από δικούς σου ανθρώπους θα τα καταφέρεις, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Στα αισθηματικά σου έχει έρθει η στιγμή να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να πάρεις τις αποφάσεις σου για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο δρόμος προς την ευτυχία σήμερα είναι στρωμένος με τις πρακτικές σου φιλοδοξίες. Ο ελλιμενισμός των ιδεαλιστικών ονείρων είναι μόνο μια απόσπαση της προσοχής από την πραγματική εργασία. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς αν ακόμα δεν έχεις ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό τώρα είναι η ικανότητά σου να σκέφτεσαι λογικά. Απέβαλλε την περιττή πίεση και συνέχισε. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φόρα το καλύτερο και μεγαλύτερο χαμόγελό σου σήμερα και μην αφήσεις κανέναν να δει ότι κάτι συμβαίνει. Έχεις τόσα πολλά να κάνεις που δεν πρέπει κανένας εξωτερικός παράγοντας να σε επηρεάσει να τα παρατήσεις. Είσαι αποφασισμένη και θα τα καταφέρεις. Απέφυγε τώρα τα περιττά έξοδα. Στα αισθηματικά σου, πρέπει να διαχειριστείς καλύτερα τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Πρέπει να είσαι λογική και όχι συναισθηματική, προκειμένου να πάρεις σωστές αποφάσεις για το μέλλον σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου βελτιώνεται και είσαι έτοιμη για νέες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, φρόντισε απλώς να περιορίσεις τα έξοδά σου. Οι καλύτεροι φίλοι σου ετοιμάζουν ένα σχέδιο σήμερα και δεν θέλεις να μείνεις έξω από τη διασκέδαση. Στην πραγματικότητα, παίρνεις πολύ σοβαρά τον κοινωνικό σου ρόλο, όμως να είσαι πιο χαλαρή γιατί είναι κάτι που ετοιμάζουν οι άλλοι για εσένα!

Διαβάστε επίσης