Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Ηλίας Βρεττός: Αποκαλύπτει πως θα πρέπει να μάθει να περπατάει από την αρχή και η πραγματική σχέση με την Σοφία Φυρού

Ήταν πρωί της Καθαράς Δευτέρας, όταν ο Ηλίας Βρεττός είδε όλη του την ζωή να περνά μπροστά από τα μάτια του. Ο αγαπημένος τραγουδιστής ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με συνέπεια να νοσηλευτεί για 15 μέρες στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε δύο κρίσιμα χειρουργεία, μετά από κατάγματα που υπέστη σε λεκάνη, χέρι και πόδι.

Ο Ηλίας έζησε έναν από τους χειρότερους εφιάλτες της ζωής του αλλά κατάφερε να βγει νικητής. Τώρα πια έχει επιστρέψει στο σπίτι του, όπου χρειάζεται 24ωρη φροντίδα ώστε να ξανασταθεί στα πόδια του, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ο Ηλίας Βρεττός παραχώρησε μια εφ’ όλης συνέντευξη στο ένθετο Thema People και στον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση και μίλησε για την αλλαγή στάσης του και τη δοκιμασία που του έστειλε ο Θεός, αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε λίγες ώρες πριν πετάξει για Αθήνα, ενώ ξεκαθαρίζει τη σχέση του με την Σοφία Φυρού.

“Αισθάνομαι ότι έχω ξαναγεννηθεί, ότι πρέπει να μάθω να περπατάω σαν ένα μωρό από την αρχή. Η μανούλα μου είναι δίπλα μου 24 ώρες το 24ωρο. Άλλωστε, οι βασικές ανάγκες μου είναι εξαρτημένες από τους άλλους αυτή την στιγμή. Φίλοι και συνεργάτες με επισκέπτονται καθημερινά. Θέλω να είμαι με κόσμο” δηλώνει ο αγαπημένος τραγουδιστής. Η χαρά στα απλά πράγματα “Μόνο το γεγονός ότι ο Θεός μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ζωντανός και να έρθω ξανά στο σπίτι μου είναι κάτι.

Πλέον χαίρομαι με τα απλά πράγματα. Δίνω άλλη βαρύτητα στα πάντα, στην πραγματική βαρύτητα. Όλα αποκτούν ένα νέο νόημα, το οποίο, όταν είσαι αρτιμελής και θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις.

Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο και συνειδητοποιείς ότι ότι έχεις σωθεί από θαύμα, χαίρεσαι και μόνο που αναπνέεις, που ξυπνάς το πρωί και βλέπεις τον ήλιο, που συναντάς έναν δικό σου άνθρωπο. Αυτή η χαρά είναι πολύ ουσιαστική”.

Το πρόβλημα υγείας λίγο πριν ταξιδέψει για Αθήνα

“Το προηγούμενο βράδυ, στο Ρέθυμνο, είχα πάθει μια σοβαρή τροφική δηλητηρίαση, με αποτέλεσμα να αφυδατωθώ και να μην έχω δύναμη ούτε να περπατήσω. Ήμουν έτοιμος να πάω σε νοσοκομείο στην Κρήτη, όμως αποφάσισα τελικά να πετάξω για Αθήνα. Ακριβώς επειδή ήμουν εξουθενωμένος, για πρώτη φορά στην ζωή μου φώναξα έναν άλλον άνθρωπο να με μεταφέρει.

Το γεγονός ότι μπήκα σε ένα άλλο αυτοκίνητο με έφερε αντιμέτωπο με αυτό το τρακάρισμα. Θέλω να πω ότι το ποσοστό συμμετοχής μου σε όλο αυτό ήταν μηδενικό. Δεν έχω να κατηγορήσω σε κάτι τον εαυτό μου. Ίσα ίσα προσπάθησα να τον προστατεύσω.

Ήταν για να γίνει όλο αυτό. Είναι μία δοκιμασία που μου την έστειλε ο Θεός για κάποιον λόγο, για να γίνω πιο δυνατός, να πιστέψω πιο πολύ σε εκείνον, για να αλλάξω […] Χαίρομαι που μου συνέβη αυτό το ατύχημα στα 34 μου χρόνια γιατί θα έχω την ευκαιρία να ζήσω τα υπόλοιπά μου χρόνια, όσα με αξιώσει ο Θεός να ζήσω πολύ πιο ουσιαστικά, σε άλλες βάσεις, δίνοντας βαρύτητα και προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει να δώσω”

Η πραγματική σχέση του Ηλία Βρεττού με την Σοφία Φυρού

“Δεν έχω δηλώσει ποτέ ότι η οδηγός είναι σύντροφός μου. Είναι φίλη μου. Εννοείται ότι είχαμε επαφή μετά το ατύχημα. Ευτυχώς η κοπέλα είναι μια χαρά στην υγεία της”.

 

Διαβάστε επίσης