Τετάρτη, 10 Αυγούστου

Κύπρια παρουσιάστρια στην Αριστοτέλους – «Για να κάνετε και δεύτερο μωρό πρέπει να κοιμάστε και μαζί με τον Γιώργο» – Βίντεο

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους πριν λίγες μέρες φιλοξένησε στην εκπομπή της, την Κατερίνα Κωνσταντίνου, αρχισυντάκτρια της εκπομπής “Alpha Ενημέρωση”. Η ίδια μετά την αποκάλυψη ότι θα γίνει μητέρα ρώτησε την παρουσιάστρια του “Με αγάπη Χριστιάνα” για τι δεν φέρνει τη μικρή Μελίνα στον σταθμό.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους απάντησε δηλώνοντας ότι σύντομα θα γίνει και αυτό ενώ εξήγησε τον λόγο που δε θα το έκανε ως τώρα. Συγκεκριμένα είπε

Σε 37 μέρες(μετά την γέννα) επέστρεψα. Δεν είδες το μωρό στον σταθμό γιατί ο μισός σταθμός είναι κρυολογημένος. Κάτσε να ανοίξει ο καιρός και θα ερχόμαστε από το πρωί στη δουλειά. Θα ερχόμαστε από το πρωί… εδώ θα τρώμε, εδώ θα κοιμόμαστε. Τώρα δε μπορείς, είναι παντού όλος ο κόσμος κρυολογημένος. Μπορεί να είμαι υπερβολική. Την βγάζω έξω όπου πάμε, πάμε μαζί.

Στην συνέχεια η Χριστιάνα Αριστοτέλους αποκάλυψε στην Κατερίνα πως δεν κοιμάται με τον σύζυγο της μετά τον ερχομό της μικρής Μελίνας με την παρουσιάστρια να παγώνει κάπως στην αποκάλυψη αυτή λέγοντας της στην συνέχεια…..
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης