Site icon Hallocy

Οι παίκτες σε ρόλο δρομέα! Ποιοι θα μείνουν εκτός «κούρσας;»

Με αγώνα ταχύτητας ξεκίνησε η σημερινή δοκιμασία στην οποία κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι δέκα καλύτεροι του MasterChef.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε πως το MasterChef μετατρέπεται σε Black Friday, με τους διαγωνιζόμενους να πρέπει να εντοπίσουν αρχικά τα υλικά που χρειάζονται και στη συνέχεια να προλάβουν τα οκτώ από αυτά για το τεστ δημιουργικότητας.

Οι παίκτες κάτω από μεγάλη πίεση εξέπληξαν τους κριτές, οι οποίοι ανακοίνωσαν πως τα καλύτερα πιάτα αυτή τη φορά ήταν πέντε και όχι τρία.

Τα πιάτα του Κωνσταντίνου Συμεωνίδη, της Μάγκυ Ταμπακάκη, του Χρήστου Γλωσσίδη, του Αργύρη Αγλαμίση και του Τιμολέωντα Διαμαντή ήταν αυτά που έπεισαν τους κριτές, με τον Αργύρη Αγλαμίση να αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά νικητής. Έτσι θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της μιας εκ των δυο ομάδων στην επόμενη ομαδική δοκιμασία.

Οι τρεις παίκτες με τα χειρότερα πιάτα ήταν η Γωγώ Κωστάκη, η οποία σημειωτέον βρίσκεται στην ίδια θέση για 7η φορά, ο Δημήτρης Τσίκιλης και ο Σάββας Ληχανίδης, ο οποίος έκανε και το… ντεμπούτο του στην δοκιμασία για την αποχώρηση. Κατά τη διάρκεια μάλιστα της κριτικής του πιάτου του, ο Πάνος Ιωαννίδης απευθυνόμενος στον ίδιο του είπε «το να είσαι μέτριος δεν είναι κακό. Αν είσαι καφές. Αν είσαι MasterChef και αν είσαι μέσα στους δέκα είναι κακό. Περιμένουμε πολύ περισσότερα».

Exit mobile version