Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου

Ποια επώνυμη θα βαφτίσει το αγοράκι της Αθηνάς Οικονομάκου

Η δυσκολία στον τοκετό και το άγνωστο πρόβλημα υγείας

Στην εκπομπή “Φτιάξε Καφε” με την Κατερίνα Καινούργιου δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν τη γέννηση του αγοριού της Αθηνάς Οικονομάκου ενώ ο δημοσιογράφος της εκπομπής μετέφερε και όλο το ρεπορτάζ για την μικρή δυσκολία που αντιμετώπισε η Αθηνά Οικονομάκου στην γέννα.

Όπως ανέφεραν η ηθοποιός έπαθε μία λοίμωξη όμως δεν είναι κάτι ανησυχητικό! “Μπήκε στο μαιευτήριο το βράδυ της Τρίτης και γέννησε επτά ώρες μετά, ήταν ένας δύσκολος τοκετός αλλά γέννησε φυσιολογικά, όπως ήταν η επιθυμία της! Την ταλαιπώρησε πολύ μία λοίμωξη που αντιμετώπισε όμως είναι ευτυχισμένη με το μωρό της!”, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε…

“Έξω από την αίθουσα του τοκετού υπήρχαν 25 άτομα, φίλοι και συγγενείς της! Ανάμεσα τους και η πολή καλή φίλη της Αθηνάς Βάσω Λασκαράκη που υπάρχει μια φήμη ότι θα είναι καιη νονά του μικρού. Στην αίθουσα τοκετού ήταν και Φίλιππος Μιχόπουλος που της κρατούσε το χέρι!” συνέχισε ο ίδιος ο δημοσιογράφος δίνοντας μας και μια πληροφορία για το ποια φημολογείται ότι θα είναι η νονά του μικρού.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο από το youweekly που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης