Σάββατο, 22 Ιανουαρίου

Η νέα τάση που σαρώνει στο Χόλιγουντ! Διάσημες κάνουν μάσκα.. πέους και ορκίζονται ότι γίνονται ομορφότερες!

Εναν νέο τρόπο για να κρατούν τον χρόνο σταματημένο στο πρόσωπό τους βρήκαν οι διάσημες του Χόλιγουντ.

Πρόκειται για την μάσκα του… πέους, την οποία έχουν δοκιμάσει η Σάντρα Μπούλοκ και η Κέιτ Μπλάνσετ.

Η μάσκα ονομάζεται έτσι, γιατί προέρχεται από την ακροβυστία (το άκρο του δέρματος που καλύπτει τη βάλανο του πέους) των νεογέννητων μωρών στην Κορέα, που υποβάλλονται σε περιτομή…

Σκοπός της μάσκας είναι να αυξήσει το κολλαγόνο του προσώπου και να κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο αναζωογονημένη.

Οσον για τον δημιουργό αυτής της μάσκας, αυτός είναι ο Τζορτζ Λουίζ από την Νέα Υόρκη.

Η μάσκα κοστίζει 650 δολάρια και με αυτή μπορεί κάποιος να κάνει βαθύ καθαρισμό, χημικό peeling, βελονισμό ή να την χρησιμοποιήσει ως απλή μάσκα ενυδάτωσης.

Σχετικά με την διαδικασία, τα βλαστοκύτταρα συλλέγονται από την ακροβυστία των μωρών κατά τη διάρκεια της περιτομής, το οποίο συμβαίνει κυρίως στην Νότιο Κορέα, η οποία φιλοξενεί πολλές τράπεζες βλαστικών κυττάρων, συμπεριλαμβανομένης και της μεγαλύτερης τράπεζας αίματος ομφάλιου λώρου στον κόσμο.

Ετσι αφού περάσουν από την διαδικασία της φυγοκέντρισης, εξάγονται στα σαλόνια ομορφιάς και χρησιμοποιούνται από τους ειδικούς.

Να σημειωθεί πως μελέτες έχουν δείξει πως τέτοιες πρακτικές «ενεργοποιεί» τα κύτταρα στις γυναίκες με μεγάλη ηλικία, κάνοντας τα να παράξουν κολλαγόνο, πράγμα που σημαίνει πως έτσι μπορούν να φύγουν με φυσικό τρόπο οι ρυτίδες.

Φωτογραφίες: AP

iefimerida.gr

Διαβάστε επίσης