Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου

Οκτώ τραυματίες από «τρελό» αναβατόριο σε χιονοδρομική πίστα στη Γεωργία – Η στιγμή που “εκτοξεύει” επιβάτες!

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν ένα αναβατόριο που μετέφερε σκιέρ στον χιονοδρομικό σταθμό Γκουνταούρι, στη Γεωργία, υπέστη βλάβη και άρχισε να «εκτοξεύει» τους άτυχους επιβάτες του στον αέρα.

Αντί να ανεβαίνουν προς τα επάνω, τα καθίσματα του τελεσκί άρχισαν να κινούνται με την όπισθεν, με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να πέφτουν στο χιόνι. Κάποιοι πρόλαβαν να πηδήξουν μόνοι τους και να προσγειωθούν ομαλότερα.

Το ατύχημα προκλήθηκε κατά πάσα πιθανότητα από διακοπή της ηλεκτροδότησης, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας, Ντμίτρι Κουμσισβίλι. Το υπουργείο Εσωτερικών διέταξε έρευνα για παραβίαση των κανονισμών ασφάλειας στο χιονοδρομικό κέντρο.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας Νταβίντ Σεργκέγενσκο διαβεβαίωσε ότι οι τουρίστες, που κατάγονταν από τη Γεωργία, τη Ρωσία, τη Σουηδία και την Ουκρανία, δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.

Δύο από αυτούς, μεταξύ των οποίων και μια έγκυος από τη Σουηδία, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Τιφλίδας.

Συγκλονιστικές εικόνες Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης ακούγονται οι κραυγές των έντρομων σκιέρ και των αυτοπτών μαρτύρων.

Διαβάστε επίσης