Τετάρτη, 17 Αυγούστου

Ο Ντάνος μιλάει για τη γνωριμία του με την Ντορέττα και… αποκαλύπτει τι πραγματικά τους συνδέει!

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες δύο εβδομάδες το θέμα “είναι ή δεν είναι μαζί ο Ντάνος με την Ντορέττα Παπαδημητρίου” έχει απασχολήσει το πανελλήνιο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος λοιπόν, αναλαμβάνει για ακόμα μία φορά να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε ό,τι αφορά τη σχέση του με την παρουσιάστρια και ηθοποιό.

Έρχομαι στα προσωπικά και θα διατυπώσω ευθέως την ερώτηση: είσαι ζευγάρι με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου;

Όχι, δεν ισχύει.

Πώς έχει προκύψει όλο αυτό;

Θέλουν ν’ αποδώσουν μια σχέση στο Ντάνο ή μια σχέση στη Ντορέττα. Ή μια σχέση στη Δαλάκα ή μια σχέση σε όποια γυναίκα κάθεται δίπλα μου.

Είστε φίλοι δηλαδή με τη Ντορέττα;

Είμαστε πολύ καλοί φίλοι.

Πώς γνωριστήκατε;

Έχουμε κοινούς φίλους. Γι’ αυτό ταξίδεψε το καλοκαίρι στη Σκιάθο κι εγώ έκανα μαθήματα θαλάσσιου σκι, όπως και στους γιους της. Έκαναν οικογενειακές διακοπές. Όλοι από την παρέα δοκίμασαν σκι.

Με την Κατερίνα Δαλάκα τι έχει συμβεί;

Είναι φίλη μου. Έχουμε κοινό φυσικοθεραπευτή. Επίσης έχουμε κοινές γνωρισμίες από τη Σκιάθο αλλά και από τον χώρο του αθλητισμού.

Μετά το «Survivor» λοιπόν υπήρξε κάποια σχέση;

Όχι, είμαι μόνος μου, Και αυτή την περίοδο αφοσιώνομαι απόλυτα στα επαγγελματικά μου. Αν βρω έναν άνθρωπο και είμαι μαζί του, δεν θα κρυφτώ. Αλλά δεν πρόκειται να κάθομαινα αναφέρομαι στα προσωπικά μου με λεπτομέρειες. Έτσι λειτουργούσα και πριν από το Survivor.

Δεν υπήρξε κάποια γυναίκα που να σου κέντρισε το ενδιαφέρον;

Με γοήτευσαν μερικές, αλλά καμία σε βαθμό για να είμαστε μαζί.

Πηγή: TV Έθνος

 

Διαβάστε επίσης