Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου

Έσκασε έρωτας στο Survivor: Η σχέση από το παρελθόν, που φούντωσε πάλι μέσα στο παιχνίδι.

Αποκάλυψη για Survivor !! Η σχέση από το παρελθόν, που φούντωσε πάλι μέσα στο ριάλιτι!
Στην κυριολεξία απίστευτη…. η αποκάλυψη που σας έχουμε σήμερα για το Survivor.

Μία είδηση, απευθείας από το παρασκήνιο στον Άγιο Δομίνικο.


Mία είδηση που κανείς μέχρι τώρα δεν ήξερε και ένα παρασκήνιο απευθείας από Άγιο Δομίνικο. Όπως γνωρίζετε έχουμε την τύχη να έχουμε εσωτερική πληροφόρηση για το Survivor και όλα τα θέματα που σας έχουμε γράψει, ειδικά παρασκήνια επιβεβαιώνονται.

Σήμερα όμως σας έχουμε ένα άλλο θέμα και αφορά τη νέα παίκτρια των Μαχητών.

Ο λόγος για την Φελίσια Λαπάτη! Όχι… δεν θα σας γράψουμε το κλασικό, για την σχέση της με τον Βρεττό αλλά θα σας αποκαλύψουμε το έντονο φλερτ που είχε στο παρελθόν με συμπαίκτη της -πλέον-.
Οι δυο τους δεν έκαναν σχέση επίσημα όμως υπήρξε ένας έντονος ενθουσιασμός. Μπορεί στην πορεία για κάποιο διάστημα να χάθηκαν, όμως οι δρόμοι τους ενώθηκαν ξανά στο Survivor.

Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, με τον οποίο είχαν γνωριστεί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίεςσε εγκαίνια γνωστού μαγαζιού και υπήρξε ένα έντονο ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές.

Αυτό που δεν γνωρίζετε εσείς όμως, και θα σας το αποκαλύψουμε ευθύς αμέσως όπως μας το μετέφερε η πηγή μας, είναι πως το ενδιαφέρον αυτό φούντωσε μόλις έφτασε στην καλύβα η Φελίσια, από την πλευρά του Θοδωρή.

 «Εμείς το καταλάβαμε ότι γνωρίζονται γιατί το είπε και μόνος του και έδειχνε ότι χάρηκε παραπάνω από το φυσιολογικό!»,«Βέβαια, να σου πω ότι μπορεί ο ίδιος να ήταν συνέχεια από πίσω της όμως εκείνη τον απομάκρυνε αρκετά γιατί δεν νομίζω να ήθελε να δώσει δικαιώματα για φλερτ… Πάντως ο Θοδωρής την έχει από κοντά! Εδώ γελάμε όλοι με αυτό! Η Φελίσια κρατάει τις αποστάσεις της και τον απομακρύνει συνέχεια! Τώρα αν θα ενδώσει στο φλερτ τι να σου πω… Είναι νέο αίμα, οπότε όσο να ναι ενθουσιάστηκαν όλοι!», είπε κλείνοντας η πηγή μας.

Δεν ξέρουμε αν αυτό το φλερτ θα συνεχίσει στον Άγιο Δομίνικο από εκεί που τελείωσε στην Αθήνα … θα δείξει! Όπως φαίνεται όμως από την πρώτη κιόλας μέρα, η Φελίσια έβαλε φωτιές…

Διαβάστε επίσης

Comments are closed.