Site icon Hallocy

Αποκάλυψη βόμβα! Αυτός είναι ο στρίπερ του Power of Love! – Φωτογραφίες

Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα για τον παίκτη του «Power of Love» Δώρο Παναγίδη και τον «κατηγορούσαν» πως υπήρξε στρίπερ και μάλιστα στη Συγγρού! Όπως σας αποκαλύψαμε κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Δώρο Παναγίδη αλλά για έναν άλλο παίκτη του «Power of Love».

Σας υποσχεθήκαμε πως θα σας αποκαλύψουμε το όνομα του διαγωνιζομένου του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ, ο οποίος υπήρξε στρίπερ στη Συγγρού! Όπως μας αναφέρουν ασφαλείς αποκλειστικές πληροφορίες της Showbiz.com.cy, ο ίδιος ο άνθρωπος δεν το κρύψε ποτέ μιας και το παραδέχεται ότι όντως υπήρξε στρίπερ.

Αυτό δεν είναι κακό βέβαια! Αυτό που μας παραξένεψε είναι γιατί δεν βγήκε να το παραδεχτεί και δημόσια για να μην «κατηγορούν» τον συμπαίκτη του;! Και πάμε τώρα στο ψητό….

Σύμφωνα με τις ασφαλείς αποκλειστικές πληροφορίες της Showbiz.com.cy ο παίκτης του «Power of Love» που υπήρξε στρίπερ στη Συγγρού είναι ο Παναγιώτης Ζάρλας. Αν και οι πληροφορίες μας είναι εξακριβωμένες σας μεταφέρουμε την είδηση με κάθε επιφύλαξη!! Δείτε πως ήταν πριν από μερικά χρόνια στις πάρακατω φωτογραφίες.

showbiz.com.cy

Exit mobile version