Δευτέρα, 12 Απριλίου

Survivor – Διαρροή: Έσκασε τώρα! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο!

Χτες για ακόμα ένα βράδυ οι Διάσημοι δεν τα κατάφεραν και έχασαν την ασυλία! Υποψήφια, όπως αναμενόταν, ήταν ξανά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ οι άλλες δύο υποψηφιότητες ήταν εκπλήξεις με τους Στέλιο Κρητικό και Νάσο Παπαργυρόπουλο να μπαίνουν στην διαδικασία αυτή!

Πάμε όμως στο “ζουμί” της υπόθεσης! Το Athensmagazine.gr σας έχει πάλι το ρεπορτάζ και σας το παρουσιάζει! Πριν από λίγο επικοινωνήσαμε με την πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς πριν ελάχιστα λεπτά γυρίστηκε η σκηνή της αποχώρησης και ο παίκτης βρίσκεται στην διαδικασία που ετοιμάζεται για το ξενοδοχείο! Έχει ήδη αποχαιρετήσει την ομάδα του, κάνει τις τυπικές δηλώσεις και φτιάξει τις βαλίτσες του!

Ποιος παίκτης είναι; Από την παραγωγή ήταν ξεκάθαροι και δεν μας έδωσαν ακόμα 100% επιβεβαιωμένο το όνομα που αποχωρεί όμως πρόκειται για… βόμβα! Σίγουρα στο παιχνίδι παραμένει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος! Το μοντέλο και ηθοποιός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο και συγκέντρωσε με διαφορά, όπως και την περασμένη εβδομάδα, τις περισσότερους ψήφους!

Οπότε η αποχώρηση κρίνεται ανάμεσα σε Στέλιο Κρητικό και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!

Η παρουσιάστρια φαίνεται πως είναι εκείνη που έχει αποχωρήσει ήδη από το παιχνίδι, όμως η παραγωγή δεν μας το επιβεβαίωσε 100%! Παρόλα αυτά, το Athensmagazine.gr, “τρύπωσε” και έμαθε την αλήθεια! Για την σίγουρη διαρροή θα σας ενημερώσουμε αργότερα!

Διαβάστε επίσης