Τρίτη, 9 Αυγούστου

Αυτό και αν είναι έκπληξη! Μάθαμε την ηλικία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και δεν το πιστεύαμε!!!

Πόσο χρονών είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Πότε έχει γενέθλια; Ποια είναι η ημερομηνία και η χρονολογία γέννησης της; Σίγουρα είναι ερωτήματα που έχετε και ψάχνετε απαντήσεις για την αγαπημένη παρουσιάστρια και παίκτρια των Διασήμων πλέον του Survivor 2018.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο «νησί των ιπποτών» δηλαδή τη Ρόδο.. μέχρι και που ολοκλήρωσε το λύκειο. Στη συνέχεια πέρασε στη Φιλοσοφική στην Αθήνα όπου και μετακόμισε μόνιμα ποια προκειμένου να σπουδάσει. Παράλληλα με τη σχολή της άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο. Πριν 11 χρόνια και συγκεκριμένα το 2007 κατέκτησε τον τίτλο “Miss Europe face 2007”. Έκανε διαφημιστικά για την τηλεόραση, συμμετείχε σε τηλεοπτική σειρά σε μια σκηνή με το Μέμο Μπεγνή και φυσικά ως μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν μπει στο Survivor και στη συνέχεια διαβάστε για την ηλικία της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτή είναι η ηλικία της

Το 2012 ξεκίνησε τη συνεργασία της ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή “Μες στην καλή χαρά” με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού ενώ το 2013 ήταν συμπαρουσιάστρια στην ίδια εκπομπή με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Λίγο αργότερα ανέλαβε το ρόλο της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» για 3 χρόνια. Τη χρονιά που μας πέρασε μπήκε σε ρυθμούς εξεταστικής στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, μιας και πήρε την απόφαση να ξαναγυρίσει στα θρανία. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γεννήθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 1988 στη Ρόδο. Άρα είναι 29 ετών και πηγαίνει προς τα 30.

Διαβάστε επίσης