Δευτέρα, 12 Απριλίου

Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας, 26/03 για όλα τα ζώδια

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα σας φέρει συναισθηματικά μπερδέματα, εκρηκτικές θα είναι οι αντιδράσεις σας. Θα υπάρξει έντονη η τάση να θέλετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας, ίσως να γίνει κάπως αυταρχική η συμπεριφορά σας, προσοχή στην υπερβολή και στην παρόρμηση. Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε στάση ψύχραιμη και συγκρατημένη για να μην υπάρξει κίνδυνος ρήξης και παρεξηγήσεων. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας εξιτάρει ερωτικά, θα γίνει βήμα νέας ερωτικής αρχής.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, κυκλοθυμική θα είναι ψυχολογία σας και η στάση σας, σήμερα ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Η σημερινή όψη θα σας κάνει κάθετους στις απόψεις σας,  συνεπώς προσοχή στην έκταση που θα πάρουν οι ερωτικές σας συζητήσεις. Εντελώς απρόοπτα πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του δεν αποκλείεται από την πλευρά σας να υπάρξει απόρριψη.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, ανατροπές θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σας κόσμο, αμφισβητήσεις και καχυποψίες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αλλαγή ερωτικών βλέψεων. Σήμερα θα έχετε νευρικές παρορμητικές και απότομες αντιδράσεις, προσοχή γιατί θα υπάρξει η τάση να θέλετε να οδηγήσετε την κατάσταση στα άκρα. Η σημερινή όψη θα δημιουργήσει ανοίγματα για νέες ερωτικές κατευθύνσεις, εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό καλό θα είναι οι επιλογές σας να μην είναι παρορμητικές.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, κάτι θα επιχειρήσετε να το τερματίσετε οριστικά, κάτι άλλο θα θελήσετε να το κάνετε βασική σας προτεραιότητα. Αναλυτικές συζητήσεις θα προκαλέσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, προσοχή στο ύφος της έκφρασης σας. Αν αφήσετε την ερωτική σας έλξη να κάνει σωστά τη δουλειά της, τότε θα υπάρξει οριστική και επιτυχημένη ένωση.

Λέοντας

Αγαπητοί μου Λέοντες, ίσως να ξεκινήσει η μέρα σας με έναν ελαφρύ εκνευρισμό, δεν αποκλείεται να προκύψουν αρνητικές αντιδράσεις. Διακυμάνσεις και μικρά σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στην καρδιά σας, ίσως να μην λείψουν και κάποιες κόντρες, ωστόσο θα βρείτε τον τρόπο να ταχτοποιήσετε θέματα και να λύσετε ερωτικούς κόμπους. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, καλό θα είναι να μην το απορρίψετε από την πρώτη ματιά.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα μάλλον δεν θα καταφέρετε να εκφράσετε με ηρεμία τις  σκέψεις ή τα παράπονα σας. Θα κάνουν την εμφάνιση τους καχυποψίες, αναστολές και αμφισβητήσεις, ίσως να μην μπορέσετε να ξεφύγετε από κάποιες εσωτερικές εμμονές. Χαλιναγωγείστε τάσεις αρνητικής αντίδρασης, σας συμβουλεύω να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση και με ξεκαθαρισμένες βλέψεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, οι όψεις της ημέρας θα σας προκαλέσουν συναισθηματικές εντάσεις που θα προκύψουν από υποσυνείδητες ανησυχίες, ίσως και ψυχικές αναστολές. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε μια μικρή κυκλοθυμία, όμως το θετικό είναι πως η μέρα θα σας φέρει σε επαφή με καινούργια πρόσωπα, προμηνύεται νέα ερωτική γνωριμία. Παρά το ότι θα είναι κάπως απαισιόδοξες οι σκέψεις σας, ωστόσο ευχάριστες συνομιλίες θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής σχέσης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, προσοχή στην επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε, ίσως να εμφανιστούν εξουσιαστικές τάσεις, με επιμονή θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς νιώσετε καταπιεσμένοι μέσα στη σχέση σας, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από παρορμητικές πράξεις ή αποφάσεις. Εσάς τους ερωτικά μόνους, η σημερινή όψη θα σας βάλει σε έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών, κάποιο πρόσωπο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. 

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να εναντιωθείτε σε πιέσεις, στην ερωτική σας ζωή θα θελήσετε ελευθερία και ποικιλία. Σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να σας στριμώξει με σκοπό να σας δεσμεύσει μάλλον θα αποτύχει πλήρως. Προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι, ξεκαθαρίσετε την θέση σας για να μην υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, οι όψεις της ημέρας δεν θα σας επιτρέψουν να προβείτε σε υποχωρήσεις, ισχυρό θα είναι το πείσμα σας, θα υπάρξει τάση έντονης ισχυρογνωμοσύνης. Θα δείξετε επιμονή στα λόγια σας, με αντίσταση θα αντιμετωπίσετε τις απόψεις που θα έχει το ερωτικό σας ταίρι. Η μέρα θα δημιουργήσει την ανάγκη να αποδεσμευτείτε από ερωτικές καταστάσεις ή σχέσεις που περιορίζουν τις κινήσεις σας και εμποδίζουν την περεταίρω εξέλιξη σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η μέρα θα βάλει σε λειτουργία την παρορμητικότητα σας, δεν αποκλείεται να υπάρξει υπερβολή στον ενθουσιασμό ή στην αυτοπεποίθηση σας. Σήμερα θα αναζητήσετε ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, τώρα θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις σχέσεις σας. Εκρηκτικές αναστατώσεις θα υπάρξουν στην καρδιά σας που θα δημιουργηθούν από εσάς τους ίδιους, δεν αποκλείεται να αντικαταστήσετε το ερωτικό σας ταίρι με νέο ολοκαίνουργιο πρόσωπο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν στην καρδιά σας, σήμερα ενδέχεται να αμφισβητήσετε ή να ερμηνεύσετε λάθος τα αισθήματα που έχει το ταίρι σας για εσάς. Σήμερα θα προσπαθήσετε να βάλετε φρένο σε ότι σας ενοχλεί ή σας εμποδίζει, θα περάσετε σε πράξεις και προσεγγίσεις με στόχο το καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα. Πρόσωπο απ το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε την παρορμητικότητα σας να σας ρίξει στα ίδια λάθη. 

Διαβάστε επίσης