Site icon Hallocy

Dansing For You: Διέρρευσε το όνομα της Κύπριας παρουσιάστριας και της κριτικής επιτροπής! Η τεράστια έκπληξη στους διαγωνιζόμενους

Αντίστροφα μετράει για τη μεγάλη πρεμιέρα το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό show της κυπριακής τηλεόρασης “DANSING FOR YOU”, έτοιμο και αυτή τη φορά να χαρίσει λάμψη, διασκέδαση, χαμόγελα και συγκίνηση.

Τη Δευτέρα, 7 Μαΐου στις 20:55 έρχεται ο έκτος κύκλος του αγαπημένου τηλεοπτικού show, σ’ ένα τρίωρο χορταστικό πρόγραμμα με ζευγάρια που ετοιμάζονται να μας εκπλήξουν και κριτές που ξεχωρίζουν και τους γνωρίζουμε μέσα από την καριέρα τους.

Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν ο αγαπημένος τραγουδιστής σε Ελλάδα και Κύπρο Χρήστος Δάντης, ο χοροδιδάσκαλος, χορογράφος και χορευτής Τζέικ Αθανασιάδης ο οποίος βρέθηκε σε ρόλο κριτή και στους προηγούμενους κύκλους του “DANSING FOR YOU” και η κύπρια τραγουδίστρια, μουσικοπαιδαγωγός και θεατρολόγος Μικαέλλα Χατζηεφραίμ, η οποία συμμετείχε και στην εκπομπή «ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ».

Επίσης, σε κάθε live θα προστίθεται και ένας κριτής σε ρόλο guest.

Σύμφωνα με το magazinocy την θέση της παρουσιάστριας θα πάρει η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου αν και όλο αυτό το διάστημα διέρρεε πως θα ήταν άλλη η οικοδέσποινα του μουσικοχορευτικού σόου.

Δείτε πιο κάτω τους τρείς κριτές αλλά και το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο στους διαγωνιζόμενους

Ο Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους που έκλεισε ήδη για το show

 

Exit mobile version