Site icon Hallocy

Θετή κόρη ιερέα: «Απειλούν τον πατέρα μου, φοβάται» – Βίντεο

Νέα παρέμβαση έκανε η θετή κόρη του ιερέα για την υπόθεση της Έλενας Φραντζής που συγκλόνισε τις τελευταίες ημέρες την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική παρέμβασή της στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», ανέφερε ότι η οικογένεια μετά τον θάνατο της Έλενας και την επαναφορά του θέματος στην επικαιρότητα, δέχεται απειλές, τους καλούν συνέχεια στο κινητό και έχουν στοχοποιηθεί.

Μιλώντας στην εκπομπή, ανέφερε ξανά ότι ζούσε με την Έλενα για πολλά χρόνια στο ίδιο δωμάτιο και ποτέ δεν έγινε αυτό που κατάγγελλε. Υπήρξε κατηγορηματική μάλιστα ότι τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ισχύουν, αλλά εξήγησε ότι πρόκειται για σκευωρία εναντίον του πατέρα της.

Καταγγέλλει, επιπλέον, ότι δεν τους κάλεσαν ως μάρτυρες στο δικαστήριο, έτσι δεν δέχεται την απόφασή του, ενώ θεωρεί ότι το εκκλησιαστικό δικαστήριο είχε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πρόσθεσε ότι δεν είχε επικοινωνία μαζί τους η Έλενα αφότου είχε φύγει, τους πήρε όμως μόνο μια φορά τηλέφωνο.

Τόνισε ότι δεν είναι σωστό να ανεβάζουν φωτογραφίες με τον πατέρα της, αφού πλέον νιώθει ότι είναι αδικημένος αλλά και φοβισμένος. Συμπληρώνει ότι άδικα το υπέστη αυτό.

Δείτε το βίντεο

http://www.sigmalive.com

Exit mobile version