Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Ξεσπά η σύντροφος πασίγνωστου ποδοσφαιριστή που εγκατέλειψε το άρρωστο παιδί του: “Είναι ένα άκαρδο κοπρόσκυλο…”

Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες η οικογένεια του Jesé Rodríguez​ λόγω της μάχης που δίνει για τη ζωή του ο μικρός τους γιος, Nyan.

Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα στα τέλη του περασμένου Ιουνίου και μπήκε κατευθείαν στην εντατική.

Χεσέ Ροντρίγκεθ

Ο 24χρονος επιθετικός και η σύντροφός του είχαν αποκαλύψει ότι το παιδί τους είχε επιπλοκές στην υγεία του, από τις πρώτες κιόλας ημέρες που ήρθε στη ζωή, όμως δεν προχώρησαν ποτέ σε περαιτέρω λεπτομέρειες για την ασθένειά του.

Πλέον, ο Jesé Rodríguez και η Aurah Ruiz δεν είναι πια μαζί, ενώ οι σχέσεις του μόνο καλές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Χεσέ Ροντρίγκεθ

Η μελαχρινή καλλονή, μάλιστα, επιτέθηκε διαδικτυακά στον πρώην σύντροφό της καθώς, μετά το χωρισμό τους, ο Ισπανός επιθετικός δεν είναι δίπλα στον γιο του που είναι άρρωστος και τον έχει ανάγκη.

Συγκεκριμένα, έγραψε στα InstaStories της: “Εγώ βρίσκομαι μέρα-νύχτα δίπλα στο άρρωστο παιδί μου και ο πατέρας του απολαμβάνει τις μέρες του στα Κανάρια Νησιά. Είναι ένα άκαρδο κοπρόσκυλο. Δεν πρόκειται να σωπάσω. Πρέπει όλος ο κόσμος να μάθει ποιος είσαι. Δεν πληρώνεις για τα ιατρικά έξοδα του γιου σου, αλλά έχεις λεφτά για να πίνεις, να καπνίζεις και να πηδ@ς γυναίκες”.

Χεσέ Ροντρίγκεθ

Διαβάστε επίσης