Τρίτη, 27 Ιουλίου

Ρημάζει ο τάφος του Στάθη Ψάλτη! Εικόνες εγκατάλειψης 11 μήνες μετά το θάνατό του!

Σημάδια πλήρους εγκατάλειψης παρουσιάζει ο τάφος του Στάθη Ψάλτη στο νεκροταφείο του Ζωγράφου, όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Έντεκα μήνες μετά το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού φαίνεται πως κανείς δεν επισκέπτεται τον τάφο.

Ο φωτογραφικός φακός του «Χάι» βρέθηκε στο νεκροταφείο, προκειμένου να διαπιστώσει ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στον τάφο του αείμνηστου ηθοποιού. Το πρώτο πράγμα που κοιτά κανείς φτάνοντας εκεί είναι η φωτογραφία του πρωταγωνιστή, όπου πάνω της είχε γράψει ο ίδιος: «Με αγάπη Στάθης Ψάλτης» και η οποία προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Ωστόσο, το άλλοτε ολόλευκο μάρμαρο έχει πλέον αφεθεί στο έλεος του χρόνου. Σκόνη, ξερά φύλλα, πρασινάδες και διάφορες ακαθαρσίες, υπάρχουν παντού σκορπισμένα πάνω στο μνήμα, ενώ το καντήλι είναι σβηστό.

Ενώ θα περίμενε κανείς πως ο τάφος θα είναι περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα πολύχρωμα λουλούδια του ηθοποιού, τα κυκλάμινα είναι μαραμένα, ενώ τα ψεύτικα άνθη που υπάρχουν στο βάζο, έχουν ξεθωριάσει από τον ήλιο. Ακόμη και το θυμιατό είναι σπασμένο και έτοιμο να ξεκολλήσει από τη βάση του!

Διαβάστε επίσης