Site icon Hallocy

Τραγωδία για Κύπριους στη Βρετανία: Ο πατέρας σκότωσε κατά λάθος τον 19 μηνών γιο του (φωτός)

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία, όπου Κύπριος πατέρας σκότωσε με το όχημά του, κατά λάθος, τον 19 μηνών γιο του. Ενάμιση χρόνων παιδί, βρήκε τραγικό θάνατο όταν ο Κύπριος πατέρας του τον σκότωσε με το όχημά του, καθώς το μικρό παιδί πήγε πίσω από το αυτοκίνητο την στιγμή που ο πατέρας του έβαζε όπισθεν.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στις 21 Δεκέμβριο του 2017, στο Minsterley, Shropshire στην Αγγλία, όπου η οικογένεια του μικρού διατηρεί εστιατόριο.

Το κλειστό κύκλωμα του εστιατορίου που ανήκει στον Κύπριο πατέρα του μικρού, έδειξε τον 19 μηνών, Στέλιο Άντριου Καρσά, να ξεφεύγει από την προσοχή των γονέων του και να περπατάει κοντά στο όχημα του πατέρα του – επίσης Στέλιος -, όταν αυτός βρισκόταν μέσα και ετοιμαζόταν να φύγει.

Τότε έγινε το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον άτυχο Στέλιο. Ασθενοφόρο έσπευσε άμεσα στη σκηνή, όμως το μικρό αγόρι ήταν ήδη νεκρό. Συγκλονισμένη, η μητέρα του μικρού παιδιού παρακολουθούσε τους νοσηλευτές να προσπαθούν μάταια να επαναφέρουν το μωρό της στη ζωή.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αστυνομικού που ανέλαβε το δυστύχημα – και δημοσιεύουν βρετανικά Μέσα –, Nicholas Stafford, δεν καθίστατο δυνατό ο πατέρας του Στέλιου να δει το παιδί του πίσω από το αυτοκίνητο, λόγω του ύψους του παιδιού και των σκούρων ρούχων που φορούσε.

Σε σημερινή του ανακοίνωση ο ιατροδικαστής, ανέφερε πως ο θάνατος του μικρού Στέλιο προήλθε από σοβαρό κτύπημα στο κεφάλι, συνέπεια της σύγκρουσης με το όχημα.

 

newsbomb.com.cy

Exit mobile version