Δευτέρα, 12 Απριλίου

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/3)

Ακόμα κι αν εξακολουθείτε να μεταφέρετε πολλά προβλήματα από το παρελθόν μαζί σας, σήμερα πρέπει μόνο να κοιτάξετε μπροστά.

ΚΡΙΟΣ
Οι αλλαγές στην καριέρα σου είναι εμφανείς. Είσαι έτοιμη να κάνεις πολλά και σημαντικά βήματα για να προωθήσεις τη δουλειά σου. Είσαι έτοιμη να κάνεις και αλλαγές για να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Μην φοβάσαι τις αλλαγές. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και αποδέξου τις εκπλήξεις που θα έρθουν στα αισθηματικά σου. Απόλαυσε τη νέα αρχή που έρχεται.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι περίεργη για τις ομαδικές δραστηριότητες που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις σήμερα, στις οποίες θα τα πας εξαιρετικά γιατί έχεις ομαδικό πνεύμα. Θα ανταμειφθείς για τις φιλοδοξίες σου. Θα χρειαστεί να χειριστείς αρκετά οικονομικά θέματα σήμερα, για αυτό να είσαι προσεκτική. Εξέτασε πιθανότητες επενδύσεων. Στα αισθηματικά σου, έχεις μία πολύ σαφή ιδέα για το πώς πρέπει να είναι η σχέση σου με τον αγαπημένο σου, όμως ο σύντροφός σου δεν συμμερίζεται τις ιδέες σου και σε ενοχλεί. Εξέφρασε τα συναισθήματά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα εργαστείς αρμονικά με τους συνεργάτες σου και έχεις σημαντικές συναντήσεις, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των επιχειρηματικών σου εταίρων. Τα πράγματα φαίνονται καλά όσον αφορά τα οικονομικά. Κάθε συναλλαγή λειτουργεί καλά και οι συνήθεις αγωνίες φεύγουν. Το Σύμπαν σε ευνοεί και στα αισθηματικά σου. Αξιοποίησε αυτή τη στιγμή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην αμφιβάλλεις για τις ικανότητές σου, ακόμη και αν δεν έχεις πάντα διαθέσιμη τη σωστή απάντηση σε κάθε ερώτηση που δέχεσαι. Τα οικονομικά σου δεν είναι τόσο καλά σήμερα. Να είσαι προσεκτική και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα. Στη σχέση σου αισθάνεσαι ότι κάτι πάει στραβά. Συζήτησέ το με τον αγαπημένο σου, πριν δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΛΕΩΝ
Είναι προς το συμφέρον σου να παραμείνεις χρήσιμη και να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου όσο καλύτερα μπορείς. Είσαι σε θέση να εφαρμόσεις ακόμη μεγαλύτερα σχέδια που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου. Τα οικονομικά σου περνούν από μια θετική φάση. Τα παλιά εμπόδια θα ξεπεραστούν, αρκεί να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Φαίνεται λοιπόν ότι στα αισθηματικά σου είναι αθεράπευτα ρομαντική και αυτό πλέον έχει γίνει αντιληπτό και από τον αγαπημένο σου. Ευκαιρία για ένα ταξίδι που θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα κληθείς να αντιμετωπίσεις προβλήματα που μοιάζουν να μην έχουν λύση, όμως σίγουρα θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις. Θα ταλαιπωρηθεί, όμως με ηρεμία θα μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Αν σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις κάποιες οικονομικές συναλλαγές, σήμερα σκέψου καλύτερα τα πράγματα. Υπάρχουν ορισμένα εμπόδια στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

ΖΥΓΟΣ
Είναι ωφέλιμο να εργαστείς με υπομονή και να επανεξετάσεις τις αποφάσεις που λαμβάνεις. Οποιαδήποτε αντιπολίτευση γίνεται όλο και πιο δύσκολη να την αντιμετωπίσεις και ασκεί υπερβολική πίεση στα σχέδιά σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, κάποιοι που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από εσένα. Στα αισθηματικά σου προσοχή, γιατί κινείσαι ανάμεσα στον ουρανό και την κόλαση. Ο σύντροφός σου δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να βελτιώσει την κατάσταση, για απλώς εσύ δεν ικανοποιείσαι με τίποτα. Μην δημιουργείς μεγαλύτερο πρόβλημα με τις φωνές σου. Άλλαξε συμπεριφορά και όλα θα πάνε καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαναλαμβανόμενα προβλήματα απαιτούν προσοχή και χρειάζονται πλήρη συγκέντρωση. Μην αγνοείς τις δυσκολίες. Προσπάθησε να εκτιμήσεις την κατάσταση αντικειμενικά και με επιχειρηματικό τρόπο. Προσοχή στα οικονομικά σου, καλύτερα να αναβάλλεις τυχόν προγραμματισμένες επενδύσεις και αγορές εάν μπορείς. Απρόβλεπτα γεγονότα θα μπορούσαν να καταστρέψουν τις φιλοδοξίες σου για τη σχέση σου. Χρειάζεται μεγαλύτερη ευαισθησία και προσοχή εκ μέρους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλα προχωρούν με θετικό τρόπο όπως αναμενόταν. Είσαι σε θέση να εκτελέσεις πολύπλοκα καθήκοντα και να λάβεις σημαντικές αποφάσεις καθώς και να αναλάβεις νέα έργα. Προσοχή στα οικονομικά σου. Προς το παρόν είσαι αρκετά ικανοποιημένη, όμως πρέπει να σταθμίσεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ακόμη και όταν δανείζεις χρήματα. Στη σχέση σου βιώνεις μία αρμονική περίοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η δουλειά σου σήμερα σε δυσκολεύει. Θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Μην αφήσεις όμως τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Τα πράγματα θα αλλάξουν. Αφοσιώσου στις υποχρεώσεις σου και μην δημιουργήσεις νέες, πριν τακτοποιήσεις τις προηγούμενες. Μην αποφεύγεις τη συζήτηση με τον αγαπημένο σου. Θέλει να μάθει που πηγαίνει η σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι η κατάλληλη στιγμή να τεθούν τα σχέδιά σου σε δράση. Οι συνάδελφοί σου επιθυμούν να επωφεληθούν από τις συμβουλές σου σχετικά με ορισμένα πράγματα στα οποία έχεις δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το Σύμπαν σε ευνοεί και στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις για κερδοφόρες επιχειρηματικές συναλλαγές. Έχεις υπέροχη διάθεση και ο ενθουσιασμός σου θα βοηθήσει τη σχέση σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Οι συνεργάτες σου εκτιμούν τη δουλειά σου και ζητούν συνεχώς τις συμβουλές σου. Είσαι προσιτή σε όσους σε χρειάζονται απαντώντας εύκολα σε μια πληθώρα ερωτήσεων. Αξιοποίησε την τρέχουσα αποφασιστική σου διάθεση και προχώρησε σε νέα χρηματοοικονομικά έργα – θα ήταν χρήσιμο. Μπορεί να είναι κάτι που ήθελες για μεγάλο χρονικό διάστημα, μια αυθόρμητη αγορά ή μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Η σχέση σου είναι επί του παρόντος πολύ αρμονική. Ο σύντροφός σου είναι πολύ αφοσιωμένος και ξεκάθαρος. Βασικά, δεν υπάρχει λόγος να διαμαρτύρεσαι καθόλου.

Διαβάστε επίσης