Hallocy

3χρονο κοριτσάκι που χρησιμοποιήθηκε σαν «Κούκλα Βουντού» πέθανε αφού οι γιατροί βρήκαν 7 βελόνες στο σώμα της

Στην σύγχρονη εποχή, είναι απίστευτο το πώς οι προληπτικές πεποιθήσεις ακόμα ασκούνται σε συγκεκριμένες περιοχές του κόσμου.

Δυστυχώς όμως, κάποιες από αυτές τις πρακτικές μπορεί να είναι επιβλαβείς ή και χειρότερα, θανατηφόρες για τους ανθρώπους. Αυτό ακριβώς συνέβη σε ένα μικρό κοριτσάκι που πέθανε αφού το χρησιμοποίησε σαν κούκλα βουντού κάποιος που πίστευε στην μαύρη μαγεία.

Ένα τρίχρονο κορίτσι από την Kolkata της Δυτικής Βεγγάλης έχασε την ζωή της αφού το προληπτικό αφεντικό της μητέρας της την χρησιμοποίησε σαν κούκλα για βουντού. Σύμφωνα με αναφορές, το κορίτσι έμεινε σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πολλαπλά εσωτερικά τραύματα.

Η τραγική μοίρα του παιδιού ήρθε στο φως αφού η μητέρα της την μετέφερε στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό. Εκεί, το κορίτσι υποβλήθηκε σε πολλές εξετάσεις για να δουν την αιτία της ασθένειάς της.

Οι γιατροί της αποκάλυψαν πως είχαν βρει τουλάχιστον 7 βελόνες στο σώμα της. Φαίνεται πως ο ύποπτος τις είχε βάλει στο σώμα του κοριτσιού σε μία τελετή βουντού. Είπαν:

 «Υπάρχουν 7 βελόνες στο σώμα του παιδιού. Δεν τις βγάλαμε για να μην προκαλέσουμε περισσότερες βλάβες στο σώμα της.»

Εκτός από τις βελόνες που βρήκαν στο σώμα της, οι γιατροί βρήκαν και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Η αστυνομία πιστεύει πως ο εργοδότης της μητέρας εξασκεί βουντού και μαύρη μαγεία.

 Φαίνεται πως ο Thakur είχε προσλάβει την μητέρα του παιδιού για να την βοηθήσει. Κυριολεκτικά όμως χρησιμοποίησε το μικρό κορίτσι σαν κούκλα βουντού. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν η μητέρα ήξερε την αλήθεια πριν τα ευρήματα των γιατρών.

Τελικά, οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως μπορούσαν να αφαιρέσουν τις 7 βελόνες από το κορίτσι αλλά δυστυχώς το ευαίσθητο σώμα της δεν τα κατάφερε.

«Υπέκυψε από πνευμονία και σήψη»

Οι αρχές αναζητούν τον Thakur που βρίσκεται ακόμα ελεύθερος.

Exit mobile version