Κυριακή, 7 Αυγούστου

Θεσσαλονίκη: 58χρονος κρατούσε φυλακισμένα τα ξαδέρφια του επί 6 μήνες (βίντεο)

Ένας δημοτικός υπαλληλος φέρεται να είναι στο επίκεντρο μιας υπόθεσης ομηρίας που αποκαλύφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (31/03).

Ο δημοτικός υπάλληλος φέρεται πως κρατούσε τα ξαδέρφια του (έναν άντρα και μία γυναίκα) φυλακισμένους για τουλάχιστον έξι μήνες μέσα στο σπίτι του, στο κέντρο του Ωραιοκάστρου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 58χρονος, ο οποίος ήταν και πρώην πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στον δήμο, είχε καταφέρει να οδηγήσει τους συγγενείς του από τις Σέρρες που έμεναν, στο διαμέρισμά του στο κέντρο της πόλης, όπου τα πρωινά τους κρατούσε δεμένους με χειροπέδες στα χέρια και τάιραπ καλωδίων στα πόδια, και τους έλυνε το βράδυ όταν γυρνούσε σπίτι. Πληροφορίες μάλιστα λένε, πως ο φερόμενος ως δράστης συχνά αποσπούσε χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό του ξαδέρφου του.

Φέρεται μάλιστα να είχε ήδη πάρει 63.000 ευρώ από τα βιλβιάριά τους και να τους απειλούσε ότι αν δεν του έδιναν και άλλα θα έκανε κακό στην αδερφή τους.

Ο δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη από τους άνδρες του τμήματος ασφαλείας του δήμου Ωραιοκάστρου και οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Δείτε βίντεο με τα θύματα στη Γ.Α.Δ. Θεσσαλονίκης:

Διαβάστε επίσης