Site icon Hallocy

Εκθαμβωτική Meghan Markle! Η πριγκίπισσα που θα αλλάξει τη μοναρχία!

Δύο μήνες πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Meghan Markle κλέβει τις εντυπώσεις με τη φωτογράφησή της στο περιοδικό Tatler.

Με ένα λαμπερό χαμόγελο η Meghan Markle ακτινοβολεί στο εξώφυλλο Tatler. «Αυτό που θέλει η Meghan» επιλέγει μάλιστα για τίτλο το περιοδικό στο τεύχος Μαΐου, προβλέποντας πως θα αλλάξει τα πάντα για τη μοναρχία. Αυτό λίγο καιρό πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στις 19 Μαΐου.

Η Meghan Markle δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί φυσική επιλογή για το περιοδικό που έχρισε τον πρίγκιπα Χάρι άντρα της χρονιάς στο τεύχος Νοεμβρίου του 2012.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας του Νταϊάνα που πόζαρε πολλές φορές για το εξώφυλλο του περιοδικού. Η Meghan Markle στα χνάρια της Νταϊάνα Τον Ιανουάριο του 2016 είχε κυκλοφορήσει το τέυχος «The Diana Issue» με ανέκδοτες μέχρι τότε φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας.

Υπήρχε άρθρο γνώμης που εξέφραζαν τι θα σκεφτόταν η αδικοχαμένη πριγκίπισσα για τη γυναίκα του μεγαλύτερου γιου της Κέιτ Μίντλετον. Από το εξώφυλλο του περιοδικού έχουν περάσει η Κέιτ Μίντλετον και η αδερφή της Πίπα, η πριγκίπισσα Ευγενία, η Lady Amelia Windsor, αλλά και η άλλοτε σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι Cressida Bonas.

Exit mobile version