Παρασκευή, 16 Απριλίου

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (1/4)

Καλό μήνα! Σήμερα είναι Πρωταπριλιά και προσοχή να μην σας γελάσουν… Το τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα θα μπορούσε να προκαλέσει ακραίες αλλαγές στη διάθεση.

ΚΡΙΟΣ
Η σφυρηλάτηση μιας εντελώς νέας διαδρομής σε ανταμείβει. Πίστεψε στις ιδέες σου, αξιολόγησε τη σκοπιμότητα όσων πράττεις και μην χάσεις την ευκαιρία για σημαντικές αλλαγές στην καριέρα σου. Προσοχή το επόμενο διάστημα στα οικονομικά σου. Κάνε τις σωστές επιλογές προκειμένου να αποκτήσεις μία μεγαλύτερη ασφάλεια. Απέφυγε τις υπερβολές στις συζητήσεις που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σχέδια που έχεις τόσο καιρό στο μυαλό σου. Οι συνεργάτες σου θέλουν να επωφεληθούν από τις συμβουλές σου και εσύ είσαι πρόθυμη να τους βοηθήσεις. Το Σύμπαν σε ευνοεί στα οικονομικά σου, ακολούθησε το ένστικτό σου για κερδοφόρες επιχειρηματικές συναλλαγές. Έχεις υπέροχη διάθεση και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον αγαπημένο σου, με τον οποίο θα περάσεις μία όμορφη ημέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι συνεργάτες σου εκτιμούν το γεγονός ότι τους ενθαρρύνεις και αναζητούν ανεπιφύλακτα τις συμβουλές σου. Αξιοποίησε την τρέχουσα αποφασιστική σου διάθεση και προχώρησε σε νέα χρηματοοικονομικά έργα, επενδύσεις κλπ που τόσο καιρό ήθελες να κάνεις. Με τον αγαπημένο σου περνάτε μία στιγμή αρμονίας και δεν υπάρχει λόγος για αντιπαραθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πέρασες ένα διάστημα στο οποίο κλήθηκες να αντιμετωπίσεις δύσκολα ζητήματα. Βγήκες «καθαρή» από όλο αυτό, για αυτό σου αξίζει μία επιβράβευση. Ένα διάλειμμά ειδικά τις ημέρες που έρχονται. Απέφυγε τα περιττά έξοδα, δύσκολα να έχεις περισσότερα έσοδα αυτή την περίοδο. Προσπάθησε να αντιδράσεις ήρεμα σε μία συζήτηση που θα έχεις με τον αγαπημένο σου, δεν είναι ώρα για… δράματα.

ΛΕΩΝ
Υπάρχει αρκετός χρόνος για να εξετάσεις νέες επαγγελματικές ιδέες και να «ζυγίσεις» καταστάσεις. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ανασυνταχθείς και μετά το Πάσχα να αρχίσεις να εφαρμόζεις τα σχέδιά σου. Θα έρθεις αντιμέτωπη με κάποια αναπάντεχα έξοδα για αυτό φρόντισε να αποφύγεις τις περιττές αγορές. Η δίψα σου για δράση και η ενέργειά σου επηρεάζουν θετικά τη σχέση σου. Όχι μόνο κρατάς τον σύντροφό σου απασχολημένο, αλλά ανεβάζεις και την ερωτική σας ζωή στα ύψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διατηρείς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και για αυτό καταφέρνεις (σχεδόν) πάντα να ξεπερνάς τα προβλήματα που εμφανίζονται μπροστά σου. Ίσως όμως έχει έρθει η ώρα να αλλάξεις στρατηγική, προκειμένου να μπορέσεις να «επιβιώσεις» στο γραφείο. Κάποιος νέος συνεργάτης φαίνεται ότι σε έχει προβληματίσει. Σήμερα είναι ημέρα ξεκούρασης όμως, για αυτό κοίταξε να την αξιοποιήσεις όσο πιο όμορφα μπορείς. Ορισμένα απρόβλεπτα προβλήματα ενδέχεται να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια επιχειρηματικών συμφωνιών. Με σωστά επιχειρήματα απέφυγε τυχόν παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σου.

ΖΥΓΟΣ
Έχεις την τάση να προχωράς μπροστά ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Με ψυχραιμία αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες. Τα οικονομικά σου περνούν από μια ταραγμένη φάση. Θα καταλάβεις σύντομα ότι κάποιες επενδύσεις που έκανες δεν είναι καθόλου κερδοφόρες. Στα αισθηματικά σου είναι περίεργη η κατάσταση. Ίσως να έχει τελειώσει η σχέση σου και τώρα αρχίζεις να το συνειδητοποιείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δουλειά σου κρίθηκε πολύ σκληρά το διάστημα που πέρασε και κατάφερες με λεπτομερή σχεδιασμό να πετύχεις τους στόχους που έθεσες. Έχει έρθει η στιγμή να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στη σχέση σου περνάς μία φάση που είσαι παντού και πουθενά. Κάνε κάτι για να αλλάξει αυτή η περίεργη κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλα όσα έχεις αναλάβει τα έφερες εις πέρας με επιτυχία και σου έδωσαν τρομερή ικανοποίηση. Έχεις καταφέρει να κερδίσεις τον σεβασμό των συναδέλφων σου και πλέον κατακτάς και τον ενθουσιασμό τους. Μετά το Πάσχα φρόντισε να ρυθμίσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και μην το παραφορτώσεις. Ιδανική στιγμή για να κλείσεις κάποιες υποχρεώσεις που αναβάλεις εδώ και καιρό. Στα αισθηματικά σου υπάρχει πρόοδος και αισθάνεσαι μεγάλη ασφάλεια με τον αγαπημένο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατάφερες να αντιμετωπίσεις πολλά αναπάντεχα γεγονότα στη δουλειά σου. Με την ίδια αποφασιστικότητα κινήσου και τις επόμενες ημέρες. Χρειάζεται φυσικά ηρεμία και υπομονή. Να είσαι προσεκτική με τα οικονομικά σου, απέφυγε τις επενδύσεις. Η διάθεσή σου σήμερα είναι στα ύψη και έχεις όρεξη για μία περιπέτεια με τον αγαπημένο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αλληλεπίδραση που έχεις το τελευταίο διάστημα με τους συναδέλφους σου είναι παραγωγική και η ικανότητά σου να εργάζεσαι με ομαδικότητα και ηρεμία κάτω από στιγμές έντασης εκτιμήθηκε πολύ από τους γύρω σου. Συνέχισε έτσι. Στα οικονομικά σου μάλλον χρειάζεσαι κάποιες συμβουλές για να κάνεις καλύτερη διαχείριση. Θα περάσεις μία όμορφη και ξεκούραση ημέρα με τον αγαπημένο σου. Ρομαντικές στιγμές σας περιμένουν…

ΙΧΘΕΙΣ
Αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα στα επαγγελματικά σου, τα οποία συνεχίζουν να σε προβληματίζουν ακόμη και σήμερα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις λιγάκι και θα βρεις τη λύση που ζητάς. Προσοχή στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις έξυπνες επενδύσεις. Ιδανική ημέρα για μια ρομαντική βόλτα με τον αγαπημένο σου.

Διαβάστε επίσης