Site icon Hallocy

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Αποκαλύπτει πρώτη φορά λεπτομέρειες για το πως έγινε η πρόταση γάμου από το Γιώργο Εφραίμ

Ήταν η τρίτη φορά που προσπαθούσε να κάνει την πρόταση

Καλεσμένη στην εκπομπή “Τετ α Τετ” με τον Τάσο Τρύφωνος ήταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη γνωριμία της με το Γιώργο Εφραίμ, το γάμο τους και την οικογένεια που δημιούργησαν με τον ερχομό της μικρής Μελίνας. Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το πως έγινε η πρόταση η Χριστιάνα Αριστοτέλους έδωσε ακόμη μία μικρή λεπτομέρεις από όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η πρόταση όπως είναι γνωστό έγινε ανήμερα του Πάσχα του 2016 όταν οι δυο τους βρέθηκαν στη Λεμεσό.

Η Χριστιάνα σε κάποια στιγμή εκεί που απολάμβαναν το μεσημεριανό τους έπαθε διάσειση όταν μία ομπρέλα τη βρήκε στο κεφάλι με το ζευγάρι να είναι όλη μέρα στο νοσοκομείο. Όταν το βράδυ το ζευγάρι επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, μετά από πίεση του ποδσφαιριστή στους γιατρούς να την αφήσουν να φύγει από το νοσοκομείο, ο ίδιος όπως είπε για πρώτη φορά η παρουσιάστρια επέμενε να πάνε σε παγωταρία να πάρουν παγωτό αφού αυτό είχαν αρχικά σχεδιάσει να είναι το πρώτο τους ραντεβού το οποίο ωστόσο δεν έγινε ποτέ.

Η Χριστιάνα όπως χαρακτηριστικά είπε δεν καταλάβαινε γιατί την πίεζε τόσο πολύ εκείνη τη στιγμή που δεν αισθανόταν καλά αλλά του έκανε το χατήρι. Και αν και εκείνη επέμενε να μείνουν στην παγωταρία να το απολαύσουν εκείνος ήθελε να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο όπου εκεί της έκανε την ρομαντική πρόταση. Όπως είπε τότε κατάλαβε γιατί επέμενε τόσο πολύ και όπως της εκμυστηρεύτηκε και ο ίδιος αν δεν γινόταν εκείνο το βράδυ η πρόταση θα ήταν η τρίτη φορά που θα του ανέβαλε τα σχέδιά του.

ilovestyle.com

Exit mobile version