Hallocy

Γονείς ξυλοκόπησαν και έλουσαν με καυτό λάδι τη 16χρονη κόρη τους επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί τον άντρα που της προξένευαν

Οι γονείς ενός 16χρονου κοριτσιού, που εξαφανίστηκε στα τέλη Ιανουαρίου, κατηγορήθηκαν ότι κακοποίησαν την κόρη τους επειδή αρνήθηκε να παντρευτεί τον άντρα που της προξένευαν.

Η Maarib Al Hishmawi εξαφανίστηκε την 30η Ιανουαρίου μετά την αποχώρησή της από το Taft High School στο San Antonio, στο Texas, όπου φοιτούσε.

Η έφηβη βρέθηκε ζωντανή στα μέσα Μαρτίου και ζήτησε να ζήσει υπό τη φροντίδα των υπηρεσιών προστασίας παιδιών, σύμφωνα με την αστυνομία.

Μετά από κατάθεση της έφηβης, η αστυνομία έμαθε κάποιες “σοκαριστικές” λεπτομέρειες που είχαν οδηγήσει την έφηβη να φύγει από το σπίτι της.

Η αστυνομία αποκάλυψε ότι οι γονείς της, ο 34χρονος Abdulah Fahmi Al Hishmawi και η 33χρονη Hamdiyah Saha Al Hishmawi, φέρεται να την χτύπησαν με μια σκούπα και να της έριξαν καυτό μαγειρικό λάδι όταν αρνήθηκε να παντρευτεί έναν άνδρα από μια άλλη πόλη.

“Αυτή η νεαρή κοπέλα κακοποιήθηκε επειδή δεν ήθελε να παντρευτεί με αυτό το πρόσωπο”, δήλωσε ένας αστυνομικός την Παρασκευή 23 Μαρτίου. “Μας είπε επίσης ότι της έριχναν ζεστό μαγειρικό λάδι στο σώμα της και την έδερναν με μία σκούπα. Μία φορά, ξυλοκοπήθηκε τόσο έντονα που λιποθύμησε.”

Η αστυνομία είπε ότι η Maarib τότε συμφώνησε με το γάμο για να σταματήσει την κακοποίηση. Ωστόσο, όταν ήρθε η στιγμή του γάμου, η 16χρονη αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της για να μην παντρευτεί.

Οι γονείς της κατηγορήθηκαν για συνεχή βία εναντίον ενός μέλους της οικογένειάς τους και τέθηκαν υπό κράτηση στις 23 Μαρτίου.

Η Al Hishmawi βρισκόταν υπό την επιμέλεια της Child Protection Services μαζί με τα πέντε αδέλφια της, ηλικίας μεταξύ 5 και 15 ετών.

Ο άνδρας που ήταν διατεθειμένος να παντρευτεί την Al Hishmawi ενδέχεται επίσης να κατηγορηθεί για την υπόθεση.

Ο πατέρας της Abdulah αρνήθηκε τις κατηγορίες, λέγοντας ότι κανείς δεν κακοποίησε την κόρη του, σύμφωνα με το NBC 4.

Είπε στην αστυνομία ότι δεν επρόκειτο να αναγκάσει την κόρη του να παντρευτεί έναν άγνωστο, αλλά μόνο εφόσον και η κόρη του συμφωνούσε.

“Δεν την άγγιξε ποτέ. Ποτέ δεν πήγε στο δωμάτιό της. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ,” ανέφερε ο πατέρας.

 

Exit mobile version