Site icon Hallocy

Αποσύρεται από την υποκριτική η Cameron Diaz; Μυστήριο με την ηθοποιό

Μεγάλη αναστάτωση στο Hollywood και τους απανταχού σινεφίλ έχει προκαλέσει μια στιχομυθία της Cameron Diaz με συνάδελφό της, με την οποία άφησε να εννοηθεί πως αποφάσισε να εγκαταλείψει την υποκριτική.

Η 45χρονη ηθοποιός φέρεται να αποκάλυψε την απόφασή της πριν από λίγες μέρες, στο πλαίσιο συνέντευξης στο Entertainment Weekly μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της στην κωμωδία The Sweetest Thing, Selma Blair και Christina Applegate.

«Μάλλον πρέπει να σας ακολουθήσω. Στην ουσία δεν κάνω τίποτε», είπε η Diaz, με την Applegate να απαντά «ούτε εγώ δεν κάνω τίποτε! Έχω ήμι-αποσυρθεί, δεν έχω δουλέψει εδώ και χρόνια. Είμαι μητέρα, άρα αυτό κάνω» και την πρώτη να τονίζει «κι εγώ έχω σχεδόν αποσυρθεί, ή μάλλον, έχω αποσυρθεί ολοκληρωτικά!».

Την επίμαχη στιχομυθία αποκάλυψε η Blair, η οποία, αφότου το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, έσπευσε να πει μέσω των social media πως απλά αστειευόταν. Ωστόσο, το μυστήριο παραμένει, καθώς η Diaz -η οποία ξεκίνησε ως μοντέλο, αλλά από το 1994 και την ταινία The Mask στράφηκε εξ’ ολοκλήρου στην υποκριτική- δεν έχει, μέχρι στιγμής, τοποθετηθεί για τα περί απόσυρσής της. Μάλιστα, σχετικά δημοσιεύματα επισημαίνουν χαρακτηριστικά πως ο τελευταίος ρόλος που ανέλαβε ήταν το 2014, στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ Annie, ενώ αποφεύγει και τα κοσμικά events.

 

Exit mobile version