Παρασκευή, 12 Αυγούστου

Η Νάταλι Κάτερ, η πρωην του Δώρου Παναγίδη εξηγεί τους λόγους που μπήκε στο παιχνίδι

Τι λέει για τον επώνυμο Έλληνα που διατηρούσε δεσμό

Η Νάταλι Κάτερ, η χορεύτρια που αρχικά γνωρίσαμε στο πλευρό του Κώστα Σόμμερ και στη συνέχεια στο πλευρό του Δώρου Παναγίδη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “Cosmowoman” και μεταξύ άλλων δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για τις δύο σχέσεις της στο παρελθόν που είδαν το φως της δημοσιότητας. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δώρος Παναγίδης κάνει τώρα αυτό που του αρέσει πολύ, με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι “Pοwer of Love” του ΣΙΓΜΑ καθώς του αρέσει πολύ η δημοσιότητα.

Είναι γνωστό πως η κόρη σου είναι καρπός του έρωτα σου με τον Δωρο Παναγίδη που συμμετέχει στο “Power Of Love”. Πως είναι η σχέση σας και γιατι χωρίσατε;

Η σχέση μου με τον Δώρο είναι φιλική σε γεννικές γραμμές. Είναι ο πατέρας του παιδιού μου, είναι παιδί και των δύο μας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Χωρίσαμε όπως και πολλά άλλα ζευγάρια λόγω έλλειψης επικοινωνίας.

Πως τον βρίσκεις στο τηλεπαιχνίδι; Τον βλέπεις;

Ο Δώρος στο παιχνίδι αυτό έχει βρει το καλούπι του. Δηλαδή είναι αυτό που του άρεσε πάντα. Του αρέσει πολύ η δημοσιότητα και πιστεύω πως τα καταφέρνει. Όταν τύχει τον βλέπω.

Η ίδια ερωτήθηκε φυσικά και για τον Κώστα Σόμμερ, με τον οποίο η ίδια διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν για αρκετό καιρό και για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Μια από τις σχέσεις σου που έγινε επίσης γνωστή ήταν αυτή με τον Κώστα Σόμερ. Πως προέκυψε και γιατι χωρίσατε τελικά;

Η γνωριμία μας με τον Κώστα προέκυψε όταν έμενα Αθήνα. Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί όπου ο ίδιος με πλησίασε και κάπως έτσι αυτή η γνωριμία κατέληξε σε ένα δεσμό που διήρκεσε αρκετό καιρό. Για μένα ο Κώστας θα αποτελεί πάντα ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, απλός, έξυπνος με χιούμορ και ευαισθησίες. Τώρα το πως προέκυψε ο χωρισμός, λίγο οι επαγγελματικές δραστηριότητες εκείνο το διάστημα, που μας ήθελαν σε διαφορετικές χώρες αυτός Ελλάδα εγώ Αμερική έφεραν την απόσταση…Πλέον διατηρούμε φιλικές σχέσεις.

Related image

ilovestyle.com

Διαβάστε επίσης