Τρίτη, 9 Αυγούστου

Νέο διαζύγιο-«βόμβα»: Χωρίζει αγαπημένος ηθοποιός μετά από εννέα χρόνια

Μετά από περίπου εννέα χρόνια γάμου και ένα παιδί, την 4χρονη Everly, ο Channing Tatum και η σύζυγός του, Jenna Dewan, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

«Επιλέξαμε από κοινού και με πολύ αγάπη να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Ερωτευτήκαμε παράφορα πριν από πολλά χρόνια και ζήσαμε ένα μαγικό ταξίδι μαζί. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα ως προς το πόσο αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλά η αγάπη είναι μια όμορφη περιπέτεια που μας οδηγεί προς το παρόν σε διαφορετικά μονοπάτια. Δεν υπάρχουν μυστικά ούτε σκανδαλώδη γεγονότα πίσω από την απόφασή μας – μόνο δύο κολλητοί φίλοι που συνειδητοποίησαν ότι έφτασε η ώρα να κρατήσουν λίγες αποστάσεις και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να ζήσει όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένα και ολοκληρωμένα», αναφέρουν στην επίσημη ανακοίνωση για το τέλος του γάμου τους, που δημοσιεύτηκε στα social media και των δύο και συνεχίζουν: «παραμένουμε οικογένεια και θα είμαστε πάντα αφοσιωμένοι γονείς για την Everly».

Οι δύο 37χρονοι ηθοποιοί συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα του Step Up το 2006 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια αργότερα, ενώ η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε στις 6 του περασμένου Νοέμβρη, στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας War Dog: A Soldier’s Best Friend, στο Λος Άντζελες.

Αν και οι ίδιοι δεν αναφέρονται την αιτία του διαζυγίου, σύμφωνα με πηγή του Page Six, ο λόγος είναι η απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους λόγω της πίεσης της δουλειάς και του χρόνου που περνούσαν χωριστά εξαιτίας των υποχρεώσεών τους. «Ο Channing δούλευε ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα. Μόνο το 2018 έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή του σε τέσσερις ταινίες. Είναι δύσκολο για ένα παντρεμένο ζευγάρι να περνά τόσο χρόνο χωριστά, ιδίως όταν αυτό το ζευγάρι έχει ένα μικρό παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά η εν λόγω πηγή.

Image result for Channing Tatum  Jenna Dewan at the beach

Image result for Channing Tatum  Jenna Dewan at the beach

Image result for Channing Tatum  Jenna Dewan at the beach

Image result for Channing Tatum  Jenna Dewan at the beach

Διαβάστε επίσης