Site icon Hallocy

Τζένη Μπαλατσινού: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον χωρισμό! Οι αποκαλύψεις και ο λόγος που χώρισε με τον Κικίλια!

Το άδοξο τέλος και η πλευρά της Μπαλατσινού!

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώ ετοιμαζόντουσαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, “ξαφνικά” έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Η αλήθεια είναι πως στους δημοσιογραφικούς κύκλους αυτό δεν αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη μιας και είχαν ακουστεί ψίθυροι πως το ζευγάρι περνούσε κρίση.

Το Youweekly.gr προσπάθησε να μάθει όλη την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη και τελικά έδωσαν τέλος! Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή, έπαιξε η οικογένεια του Βασίλη Κικίλια οι οποίοι ήταν πολύ δυσαρεστημένοι με την δημοσιότητα που είχε λάβει ο δεσμός τους, μιας και είναι σοβαροί άνθρωποι και δεν θέλουν η οικογένεια τους να μπλέκει σε “κουτσομπολιά”.

Από την άλλη, ο ίδιος άνθρωπος μεταφέρει στο Youweekly.gr, πως τα “θέλω” τους στην σχέση αυτή ήταν διαφορετικά. Η Τζένη και ο Βασίλης ήθελαν κάτι διαφορετικό για την πορεία της σχέσης τους και η φάση της ζωής τους ήταν διαφορετική. Αυτό, σιγά σιγά έφερνε καθημερινές εντάσεις και απόσταση στο ζευγάρι! Κάτι που οδήγησε σε χωριστούς δρόμους!

Οι ίδιες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η Τζένη Μπαλατσινού είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και η ίδια δεν θέλει να δώσει καμία επέκταση στο θέμα και για εκείνη αλλά και για την οικογένεια της. Είναι πολύ αγχωμένη για το πόσο θα συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα, όπως ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον της στο Youweekly.gr, καθώς δεν θέλει να πάρει έκταση. Είναι μία περίοδος όμως που θέλει να μείνει μόνη της. Η ίδια, ξέρει να διαχειρίζεται και τις κρίσεις αλλά και την εικόνα της, οπότε σύντομα θα σταθεί ξανά στα πόδια της!

Exit mobile version