Site icon Hallocy

Γνωστός Βρετανός ηθοποιός κατηγορείται ότι σκότωσε Κύπρια

Τραγικό θάνατο βρήκε η Ουρανία Λάμπρου, μόνιμη κάτοικος Βρετανίας τα τελευταία χρόνια. Η άτυχη 80χρονη έχασε τη ζωή της, όταν ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός Harry Goodwin-Sims, σε κατάσταση μέθης, την έσπρωξε ενώ αυτή βρισκόταν στον δρόμο, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να κτυπήσει το κεφάλι της. Αμέσως διακομίστηκε σε νοσοκομείο, έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε, για να επανέλθει δυο μέρες μετά, όπου και οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έχει αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Η πολυαγαπημένη «γιαγιά» έχασε τη ζωή της μια μέρα μετά. Η κόρη της Λάμπρου, σε δηλώσεις της στην Daily Mail, αναφέρει ότι η μητέρα της βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή. Βρισκόταν σε συγγενικό της πρόσωπο, όπου και έκαναν τις τελευταίες ετοιμασίες για το τραπέζι της Ανάστασης.

Η Αστυνομία, που βρέθηκε απ’ την ίδια στιγμή στη σκηνή όπου ο ηθοποιός κλοτσούσε ό,τι έβρισκε στον διάβα του, εντόπισε στο έδαφος την άτυχη ηλικιωμένη. Η 80χρονη είχε 6 παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.

Εναντίον του Sims προκύπτουν κατηγορίες για πρόκληση θανάτου στην 80χρονη Κύπρια. Ο Sims είναι γνωστός από τη συμμετοχή του σε σειρές και ταινίες στη Βρετανία κι όχι μόνο.

sigmalive.com

Exit mobile version